Doris Pinčić Guberović (35) rodila je treće dijete u rujnu prošle godine, a iako se rijetko pojavljuje u javnosti, sve je aktivnija na društvenim mrežama. Ondje dijeli detalje iz svakodnevice pa nam je tako pokazala i kako izgleda nakon poroda.

Ognjen Golubić voditelj je Dobro jutro Hrtvatska.
Instagram 

Bila je u frizerskom salonu kojem je vjerna gotovo cijelo desetljeće i kaže kako su uvijek uz nju i njezinu kosu, radilo se o privatnim ili poslovnim prilikama. 

Decentno se našminkala, birajući 'nude' nijanse, a nosila je bijelu majicu i tamni sako. Kako izgleda Doris možete pogledati ovdje. Dala je uvid i u svoj vrt prepunog raznog procvjetalog bilja. S balkona je uslikala crvene ruže penjačice i sve objavila u svojoj Instagram priči. 

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' jako nedostaje gledateljima, ako je suditi prema njihovim komentarima. Doris je na porodiljnom dopustu više od 8 mjeseci, a s HRT-a su nam prošlog mjeseca rekli kako će o njezinom povratku pravodobno izvijestiti javnost. 

Doris Pinčić Guberović i suprug Davor Guberović
Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

Doris uživa u majčinstvu, a kako je Story doznao, prvo dijete koje je dobila s Davorom Guberovićem je djevojčica i zove se Divna. Iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine