Princeza od Walesa nije se oglašavala otkako je videoporukom sredinom ožujka otkrila da se boris s rakom te da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji. Sad se javila na društvenoj platformi X gdje se obratila žrtvama napada nožem u Sydneyu.

'Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge', stoji u objavi koja je potpisana inicijalima W i C, koji označavaju princa Williama i princezu Catherine.

kate middleton
YouTube 

Otkako je snimila video poruku o svom zdravstvenom stanju, Kate Middleton se nije pojavila u javnosti.

Princ William (41) za vikend je bio u pubu u sjevernom Norfolku s punicom Carole Middleton, majkom njegove supruge Kate, rekao je to kolumnist Richard Eden za MailOnline. Dodao je da Kate nije bila u pubu s njima.

S obzirom na to da je Kate u ožujku otkrila da joj je dijagnosticiran rak, William se maksimalno posvetio djeci. Tako su on i najstariji sin, princ George ulovljeni na utakmici Aston Ville i Lille OSC-a u Birminghamu. Dok Kate ide na kemoterapiju, William ne želi da se djeca osjećaju zapostavljeno pa svakog dana posveti vrijeme svakome od njih.

kate middleton
i-Images / Eyevine / Profimedia 

'Barem on zna kako je to', komentiralo se na društvenim mrežama aludirajući na činjenicu da je Williamova majka preminula pa je veliki dio odrastanja bio bez nje.

Poznato je da je Carole Middleton velika podrška svojoj kćeri pa nije čudno da je otputovala u Norfolk za uskrsne praznike kako bi pomogla Kate i Williamu s djecom, prinčevima Georgeom (10) i Louisom (4) te princezom Charlotte (8).

Profimedia Kate Middleton