'Princ Harry rekao je da su on i Meghan pobjegli iz Britanije 2020. godine 'strahujući za živote', ali čini se da njegov brat, princ William uživa ​​u prilično normalnom životu. Svratio je u pub u sjevernom Norfolku za vikend sa svojom svekrvom', piše kolumnist Richard Eden za MailOnline.

Dodao je da u pubu nije bila Kate Middleton.

Carole Middleton
Profimedia 

Poznato je da je Carole Middleton velika podrška svojoj kćeri pa nije čudno da je otputovala u Norfolk za uskrsne praznike kako bi pomogla Kate i Williamu s djecom, prinčevima Georgeom (10) i Louisom (4) te princezom Charlotte (8).

Britanski mediji pišu da je Carole očajna nakon što je njenoj kćeri dijagnosticiran rak. Navodno ju je snimka u kojoj Kate nakon višemjesečnog špekuliranja otkriva da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji jako pogodila.

Tijekom godina u više se navrata moglo vidjeti da su majka i kći jako bliske, a Carole je bila velika podrška kćeri i zetu. Naime, kako žive blizu, često je brinula za unuke, a nakon što je doznala da se njena kći mora podvrći liječenju, stavila se na raspolaganje njoj i zetu.

kate middleton
Splash News / Splash / Profimedia 

Kraljevska stručnjakinja Jennie Bond je pozvala javnost da pokaže suosjećanje s Kateinom majkom koja je morala čitati o strašnim teorijama koje su fanovi kraljevske obitelji dijelili po društvenim mrežama.

‘Trebali bismo misliti i na još jednu majku u ovoj priči, Carole Middleton. Iako Catherine ima 42 godine, ona je i daje Carolina mala djevojčica. Gledati je kako prolazi kroz to i izdržava pritisak da sve objasni mora da je bilo očajnički teško’, rekla je Jennie za The Mirror.

'Ona je, bez sumnje, bila izvor snage za Kate i utješne prisutnosti za djecu, no i njoj treba utjeha’, ističe Bond.

Kate Middleton i Carole Middleton.jpg
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Koliko joj je važna majčina podrška, Kate je dokazala već prvi put kad je viđena u javnosti nakon operacije. Princeza je snimljena u autu koji je vozila Carole Middleton.

‘Bio je divan sunčan dan, a Kate je vozila njena mama. Princeza je sjedila na suvozačkom sjedalu, imala je sunčane naočale, ali dobro se vidjelo da njih dvije razgovaraju’, ispričali su svjedoci.

Profimedia Carole Middleton bila je zabrinuta za budućnost svoje kćeri Kate