Regionalnoj zvijezdi Dini Merlinu je pozlilo.

'Prijateljica i ja smo sjedili u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima van', ispričao je svjedok za 24 sata.

Na snimci koju su poslali vidi se da hitna pomoć odvodi Merlina iz njegove trgovine 'Magaza' koja se nalazi na Baščaršiji.

Dino Merlin.jpg
željko vidinović 

'Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovdje pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje', rekao je svjedok.

Isti medij piše da je Merlinu oko 21 sat no izvan je životne opasnosti. Uz pjevača je bila kći Naida koja je tatina desna ruka i osoba asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći.

Dino Merlin
željko vidinović 

Merlin je u prosincu prošle godine imao četiri koncerta u zagrebačkoj Areni.

'U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio nizašto. Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio napustiti glazbu i svašta mi je tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao', rekao je tada za Blic.

željko vidinović Koncert Dine Merlina u Ljubljani