'Hvala što brinete, Dino se osjeća dobro. Blago mu je pozlilo, ali sada je sve u redu', rekli su za Story iz tima Dine Merlina.

Kako su ispričali Merlinovi prijatelji, u njegovom okruženju se šale da je pojeo previše baklava za Bajaram te mu je bilo muka.

Nakon što je Merlinu sinoć pozlilo na Baščaršiji te je intervenirala Hitna pomoć, danas se regionalna zvijezda osjeća dobro.

Dino Merlin
željko vidinović 

'Prijateljica i ja smo sjedili u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima van', ispričao je svjedok za 24 sata.

Na snimci koju su poslali vidi se da hitna pomoć odvodi Merlina iz njegove trgovine 'Magaza' koja se nalazi na Baščaršiji.

Što se događa s Dinom Merlinom nakon što mu je pozlilo
Story Dino Merlin, Senidah, direktor marketinga Belodore Predrag Petrović i influencerica Dajana Švraka Milutinović

Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovdje pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje', rekao je svjedok.

Isti medij piše da je Merlinu oko 21 sat no izvan je životne opasnosti. Uz pjevača je bila kći Naida koja je tatina desna ruka i osoba asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći.

Instagram, željko vidinović Dino Merlin