Vijest da Kate Middleton boluje od karcinoma šokirala je svjetsku javnost, a princ Harry i njegova supruga Meghan Markle za njenu dijagnozu navodno su saznali tek kada je princeza od Walesa u emotivnoj video poruci otkrila da prima 'preventivnu' kemoterapiju.

Njihov odnos pogoršao se nakon što je princ Harry u svojim memoarima 'The Spare' ocrnio šogoricu zbog njenog ponašanja prema Meghan, a prema riječima kraljevskog stručnjaka Richarda Fitzwilliamsa, Kate je odlučila sakriti svoju dijagnozu od njih zato što im se 'ne može vjerovati', piše The Sun.

Uvjeti Meghan Markle za pomirenje s kraljevskom obitelji
Profimedia 

Nedugo nakon što je Kate objavila da ima rak, princ William i ona odlučili su izgladiti odnose s Harryjem i Meghan. Navodno su ih pozvali da zajedno s djecom dođu u Veliku Britaniju, što je Meghan odbila.

Kraljevski stručnjak Tom Quinn sada je za The Mirror otkrio pravi razlog iza njene odluke, a to su dva uvjeta koja William i Kate moraju ispuniti kako bi došlo do pomirenja između dvije obitelji.

'Harry bi volio da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne osjeti da je kraljevska obitelj dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne ispričaju zbog prošlosti, to se neće dogoditi', rekao je za The Mirror.

Kate Middleton i Meghan Markle imale su nesuglasice.jpg
Profimedia 

Inače, mnoge je ovih dana iznenadila vijest da će Harry i Meghan producirati još dvije Netflixove serije. Njihovi obožavatelji prvo su pomislili kako će par ponovno iznositi tajne informacije o britanskoj kraljevskoj obitelji, baš kao što su to učinili u dokumentarcu 'Harry & Meghan' 2022. 

Ipak, čini se da to ovoga puta neće biti slučaj. Serije će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, otkrili su iz spomenutog streaming servisa.

Više Kateinih fotografija prije dijagnoze pogledajte u galeriji:

Instagram Kate Middleton prije operacije