Nakon što je Kate Middleton javnosti otkrila da ima rak, o njenoj dijagnozi ne prestaje se pričati. Tužna vijest shrvala je obožavatelje diljem svijeta, a posebno kraljevsku obitelj koja joj sada pruža maksimalnu podršku.

Ipak, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle navodno su saznali za Kateinu dijagnozu tek nakon što je u emotivnoj poruci otkrila da prima 'preventivnu' kemoterapiju. Vjeruje se da su Harry i Meghan tada 'privatno' kontaktirali princa i princezu od Walesa, a kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se 'ne može vjerovati', prenosi The Sun

Meghan Markle odbija posjetiti Kate Middleton
Profimedia 

Drugi kraljevski stručnjak Tom Quinn sada je otkrio da su im Kate i William nakon objave dijagnoze ipak ponudili ruku pomirenja. Naime, princ i princeza od Walesa pozvali su Harryja, Meghan i njihovu djecu u Veliku Britaniju, a Meghan je navodno odbila pozivnicu.

'Nema šanse da bi Meghan dovela djecu u Veliku Britaniju. William i Kate predložili su im da ih dovedu kako bi se njihove dvije obitelji pomirlie, ali taj prijedlog za sada ne vodi nikuda', rekao je za The Mirror i dodao da su William i Kate nervozni zbog Harryjevog posjeta Velikoj Britaniji u svibnju.

'William i Kate strahuju da će, bez obzira na to Harry dođe li sam ili s Meghan, biti puno poteškoća i puno planiranja kako bi se neizbježna neugodnost pokušala svesti na najmanju moguću razinu. Jedan od planova koji se razmatra je da se braća barem nakratko pojave zajedno u javnosti, kako bi javnosti pokušali pokazati da mogu biti barem ljubazni jedan prema drugome. Ako Harry u svibnju izbjegne susret s bratom i Kate, bit će više štetnih nagađanja nego da se pokušaju pomiriti barem toliko da imaju kratak sastanak', zaključila je.

Meghan Markle odbija posjetiti Kate Middleton
Profimedia 

Podsjećamo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade obitelji.

Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.

Više fotografija Kate Middleton prije dijagnoze pogledajte u galeriji:

Instagram Kate Middleton prije operacije