Voditeljica Nikolina Pišek odustala je od privatne tužbe za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić, koju je 2022. tužila. Učinila je to jer je Borna pisala uvredljive izjave na Instagramu, pišu srpski mediji.

Nikolina Pišek.
Instagram 

Dokumenti koje su objavili potvrđuju da je sutkinja Božica Barlović 6. ožujka odlučivala o predmetu protiv optužene Kotromanić i odbacila privatnu tužbu Nikoline. Voditeljica mora nadoknaditi troškove spora. Iz obrazloženja je vidljivo kako je Pišek prije ročišta preko svojeg odvjetnika obavijestila sud da povlači privatnu tužbu protiv Borne. 

'Nemam vremena baviti se nebitnim osoba', rekla je Nikolina za Kurir

Do sukoba je došla kada je Vlatka Pokos prozvala Bornu jer nije pružila podršku Nikolini u teškim trenucima. Borna je kasnije ispričala na društvenim mrežama da je pokojni suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, navodno i s njom pokušao prevariti Nikolinu. 

Borna Kotromanić na Budoar reviji
Robert Gašpert 

'Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučavati jer ona dobro zna da me je opsjedao, a da mu ja nisam dala da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram', govorila je Borna. 

Više fotografija Nikoline i Vidoja pogledajte u galeriji: 

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina