Influencerica Soudi Al Nadak (27) iz Velike Britanije već sedam godina uživa u ljubavi s arapskim biznimenom i milijunašom Jamalom Al Nadakom (33). Upoznali su se na fakultetu i odmah su jedno drugo privlačili. Tijekom studiranja je njihova romansa postala sve ozbiljnija. Vjenčali su se 2021. i sada žive u Dubaiju. Prema Soudi se svi ponašaju kao da je princeza, a mnogi joj zamjeraju što se ponaša kao da jedino što treba napraviti u danu jest smisliti na što trošiti suprugov novac.

@soudiofarabia If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai#fyp#ksa#foryou♬ Habibi (speed up) - Lanceas & RaiderXD

Skupi pokloni joj uvijek poprave raspoloženje, a njezin Jamal se trudi ispuniti joj svaku želju. Suprugu je cilj potpuno je razmaziti. 

'Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao da će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon', govorila je svojevremeno u jednom od njezinih videa na TikToku i dodala:

'On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Poslije toga mi je rekao da me želi iznenaditi, pa smo se vratili kući i presvukli'. Odveo ju je na večeru i sve platio, a Jamal joj je poklonio i naušnice koje je sam dizajnirao samo za nju. 

Svojedobno je objavila dugački popis zahtjeva koje mora ispuniti njezin muž i ako želi s njom imati djecu. Ako želi bebu, mora joj platiti 240.000 funti za svako dijete koje rodi i dizajnersku Birkin torbicu - plavu za dječaka, a ružičastu za djevojčice. Kupiti joj treba i automobil, omogućiti joj više osoblja koje će joj pomoći oko djece i kuhinje, piše Kurir

'Nisam došla u Dubai patiti. To je najmanje što može učiniti za mene s obzirom na to da će moje tijelo patiti zbog trudnoće. Obavijestila sam ga o svemu tome i prije braka i on je pristao', rekla je. U prvim danima kada rodi, prema tradiciji obitelji njezina supruga, dijete će doći vidjeti njegovi bližnji. Kroz dom će im proći više stotina gostiju pa se na listi našao i osobni frizer i šminker. 

'Rekla sam mu da želim svoj tim za šminkanje i frizuru, tako da budem osigurana da izgledam najbolje kad budu dolazili gosti. Jamal će, naravno, platiti moju potpunu preobrazbu', zaključila je. 

Više fotografija njihova luksuzna života pogledajte u galeriji: 

Instagram Influencerica iz Velike Britanije živi u Dubaiju na visokoj nozi, a suprug milijunaš joj sve kupuje