Domaći glumac Slavko Sobin oduševio je obožavatelje snimkom na kojoj kosi travu bez majice. Mnogi su odmah primijetilli Slavkovo isklesano tijelo te mu uputili brojne komplimente na račun izgleda.

'Prva košnja 2024.', kratko je napisao.

'Uff-uff', 'Top', 'Najbolji video za teretane', 'Je li samo meni video traje već skoro sat vremena?',  'Wow', komentaril su pratitelji, a javila se i Slavkova kolegica Ana Gruica Uglešić koja mu je poručila: 'Ma kakva košnja... Ti si nas pokosio'.

'I mene će alergije do navečer', odgovorio je.

Inače, Slavko već dvije godine živi na selu, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nedavno je podijelio sreću zbog preseljenja iz grada.

'Točno dvije godine od kad sam napustio grad. Najbolja i najkvalitetnija odluka u mom životu. I nije samo stvar u šumi i prirodi, nego i u ljudima koje sam tu upoznao. Baš ono, život', napisao je.

Na imanju izvan grada Sobin je odlučio uzgajati voće i povrće, a ispričao je da je zamišlja kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti.

'Imam napokon svoj vrt i sanjam o danu kad ću se probuditi ujutro u toj kući i reći: 'Joj, fali mi jedna rajčica’ i otići je van ubrati, ubaciti u blender i napraviti sok. Sanjam o tome da trčim slobodno po šumi', rekao je za Jutarnji list.

Kako izgleda kuća Slavka Sobina na selu pogledajte u galeriji:

Instagram Kuća Slavke Sobina na selu