Domaći glumac Slavko Sobin već dvije godine živi na selu, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama sada je podijelio sreću zbog preseljenja iz grada.

'Točno dvije godine od kad sam napustio grad. Najbolja i najkvalitetnija odluka u mom životu. I nije samo stvar u šumi i prirodi, nego i u ljudima koje sam tu upoznao. Baš ono, život', napisao je.

'Uživaj u raju', 'Ovo se zove uživanje', 'Raj za dušu i tijelo', 'To je divno. I meni nedostaje živjeti van grada', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Inače, Slavko je prije pet godina kupio kuću na selu.

'Sanjam već godinama o kući i sada se nekako poklopilo da je kuća pronašla mene i da je financijski u rangu koji mi je prihvatljiv i selim na selo, što sam oduvijek htio. Blizu je Zagreba, nije da idem u divljinu, ali je malo pitomiji način života kojeg sam jako željan', rekao je tada .

slavko sobin
Instagram 

Na imanju izvan grada Sobin je odlučio uzgajati voće i povrće, a ispričao je da je zamišlja kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti.

'Imam napokon svoj vrt i sanjam o danu kad ću se probuditi ujutro u toj kući i reći: 'Joj, fali mi jedna rajčica’ i otići je van ubrati, ubaciti u blender i napraviti sok. Sanjam o tome da trčim slobodno po šumi', rekao je za Jutarnji list.

Više fotografija Slavka Sobina pogledajte u galeriji:

Instagram Slavko Sobin