Sinoć je u Beogradu održana premijera filma 'Samo kad se smijem' u okviru 52. FEST-a.

Novi regionalni film o nasilju u porodici prema istinitom događaju prikazan je u glavnom natjecateljskom programu, a glavnu ulogu tumači hrvatski glumici Tihana Lazović i Slavko Sobin.

Markanti glumac za svečanu premijeru odlučio se za klasično crno odijelo i cipele na špic, a outfit je dodatno odlučio podignuti crnim čipkastim bodijem.

Njegov outfit podsjetio nas je na onaj od pjevača Alena Đurasa, koji je nosio na ovogodišnjem Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije.

Glazbenik je za svoj nastup također imao klasično crno odijelo, no na nogama je nosio vojničke čizme. Poput Slavka, i Alen je ispod sakoa nosio čipkasti bodij, no njegov bodij imao je podignut ovratnik – poput dolčevite.

Outfit Alena Đurasa, u svom stilu, komentirao je i Neven Ciganović koji nije bio oduševljen njegovim modnim odabirom.

Alen Đuras.
Instagram 

'Kad vidim Đuricu u ovim combat čižmicama i ženskom čipkanom bodyju imam razumjevanja za vladinu inicijativu za ponovnim uvođenjem obaveznog vojnog roka. Još kad je nabacio onu sitni vez hop cup koreografiju bome ima dara i za marširanje. G.I Đurica spremniji si ti za vojsku nego li za Eurosong. A tek da vidiš gaže po kasarnama', napisao je modni kritičar na svom Instagram profilu.

Iako je njihov finalni look potpuno različit, oba umjetnika izašla su iz svoje comfort zone i odlučili su eksperimentirati sa svojim stilom, zbog čega obojica od nas imaju čistu peticu.

Anketa

Kome bolje pristaje čipkasti bodij?