Ovan

Posao: Danas nema većih promjena na poslovnom planu. Više pažnje posvetite taktički mudrijoj osobnoj organizaciji i raspodjeli poslova i obaveza.
Ljubav: Pripadnici ove plejade mogu očekivati ​​barem jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i ležernoj priči, a za sve više trebat će više truda.
Zdravlje: Sasvim solidno.

Bik

Posao: Bikove danas očekuje povećan obujam posla, a sve bi moglo izgledati kao mali kaos. Čeka vas puno papirologije, stoga dobro vodite računa o dokumentima koje potpisujete.
Ljubav: Moguće je da će doći do razmimoilaženja u mišljenjima, prvenstveno zbog vaše eventualne pretjerane sumnjičavosti na koju druga strana možda neće uopće reagirati.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani. 

Blizanci

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, nove okolnosti će zahtijevati puno strpljenja i takta, želite li izbjeći veće komplikacije
Ljubav: Skoro sve okolnosti na polju ljubavi tijekom današnjeg dana trebale bi vam ići na ruku. U sferi ljubavi uživajte u svemu što vas čini srećnima.
Zdravlje: Uzimajte više vitamina, ojačajte imunitet.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ne možete obavljati sto poslova odjednom jer će vam takav način funkcioniranja donijeti samo greške ili poluobavljene poslove. Potražite pomoć na vrijeme.
Ljubav: Vrlo je moguće da će vas draga osoba ugodno iznenaditi zanimljivom prosidbom.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Ako u ovom periodu potpisujete ugovor ili krećete u novi posao, projekt, dogovor – vrlo pažljivo obratite pažnju na svaku sitnicu.
Ljubav: Nema prepreka za lijepu, opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i forsiranja samo svojih stavova.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost.

Djevica

Posao: Pred Djevicama je vrlo naporan i dinamičan dan, blago rečeno kaotičan, pa bi se trebali potruditi i fokusirati na prioritetne obveze i bolju osobnu organizaciju.
Ljubav: Ako možete zajedno negdje otputovati, vrijeme će biti više nego dobro.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi nije preveliki problem pod uvjetom da ste dobro organizirani.
Ljubav: Biće prilike da se nedavno započeta ljubavna priča uozbilji i postavi na stabilne temelje, i to na obostrano zadovoljstvo. 
Zdravlje: Nema ozbiljnih zdravstvenih upozorenja.

Škorpion

Posao: Obaveza ima dosta, ali kod većine Škorpiona sve ide svojim tokom, pa razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo biti.
Ljubav: Sva vaša pažnja danas na polju ljubavnih odnosa neka bude usmjerena ka voljenoj osobi i uživanju u zajedničkim trenucima.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Mnogo toga bi moglo usporiti realizaciju započetih obaveza za većinu Strijelaca danas, a najviše kašnjenja nekih važnih suradnika na koje računate. Pokažite dovoljno fleksibilnosti.
Ljubav: Trebali biste biti aktivni na ljubavnom planu, ali ne zaboravite da ne ovisi sve o vama.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Držite se svojih načela i imate solidne šanse da s manje kašnjenja postignete svoj cilj.
Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promjena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom je sve u domeni stabilnog i mirnog.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Manje rasipanje radne energije neće bitno poremetiti vaše poslovne planove pa se od vas očekuje da nastavite svojim tempom. Koristite malo više diplomacije u komunikaciji.
Ljubav: Za očekivati ​​je vrlo skroman angažman na ljubavnom planu, bez obzira na to što u vašoj bližoj okolini postoje potencijalne simpatije. Nemojte previše razmišljati.
Zdravlje: Odgovarala bi vam umjerena tjelesna aktivnost.

Riba

Posao: Promjenjivo raspoloženje pratit će većinu Riba na poslovnom planu, stoga je savjet da ne ulazite u nepotrebne sukobe s okolinom, time nećete ništa postići.
Ljubav: Sve će biti puno zanimljivije i ljepše u društvu drage osobe.
Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.