Zakoračili smo u 2024. godinu, a ona mnogim horoskopskim znakovima donosi velike promjene. Nekima će dobro ići u ljubavi, drugima će donijeti manje sreće općenito u životu, a astrolozi tvrde da će neki znakovi plivati u medu i mlijeku što se tiče financija sve do kraja ove godine.Aspekt milijunaša u lipnju i Venera u konjunkciji s čvorom budućnosti mogu donijeti fenomenalan rast prihoda ovim znakovima Zodijaka, otkriva Atma.

Bik

Za Bika će cijela 2024. doslovno biti himna prosperitetu i obilju – Veliki Stelij planeta u Biku u travnju i svibnjuu, plus Aspekt milijunaša u sektoru financija i karijere donijet će veliki napredak.

Bik.jpg
Shutterstock 

Posebno se to odnosi na one koji rade na području informacijskih tehnologija i mreža.

Lipanj će biti 'mjesec novca', kao i razdoblje konjunkcije Venere s Jupiterom – od 25. do 28. svibnja.

Škorpion

Vladar sektora financija, Jupiter, ulazi u vašu kuću kapitala i ulaganja u lipnju – možete dobiti veliku količinu novca kao ulaganje u svoj posao.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

 Zaista veliki novac očekuje vas na mladi Mjesec u Strijelcu, koji će nastupiti 1. prosinca 2024. godine.

Tada ćete možda imati nove prihode i novi način upravljanja financijama.

Ovan

'Najbogatiji' i najplodniji mjesec za Ovna bit će razdoblje kada će se vaš financijski upravitelj Venera spojiti s Jupiterom – to je od 25. do 28. svibnja.

Ovan.jpg
Shutterstock 

No zapravo, još u travnju ćete osjetiti da imate novi novčani tok – pomrčina 8. travnja u vašem znaku dogodit će se istovremeno s konjunkcijom Venere, Merkura i Sunca s čvorom budućnosti – zahvaljujući vašem osobnom projektu imat ćete veliki rast i u samopoštovanju i u financijama.

Vodenjak

Vi ste pravi miljenici sreće u 2024. jer je Pluton, planet velikih financija, u vašem znaku od siječnja 2024. I štoviše, u trigonu s Jupiterom tijekom cijele godine dat će vam olakšicu za razvoj osobnog projekta, stoga se ne bojte ničega!

Vodenjak.jpg
Shutterstock 

Samo naprijed i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, postaje vam doslovno čarobno. Najvažnije razdoblje za vas neće biti samo lipanj 2024. (razdoblje aspekta milijunaša), već i rujan.

Upravo 18. rujna dogodit će se prva pomrčina u znaku Riba, koja otvara program velike preraspodjele vaših financija za sljedeće 2 godine. Imat ćete ozbiljnu odgovornost, ali će i vaša zarada progresivno rasti.