Prvi Liječnički bal koji se, povodom 150. godišnjice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskog liječničkog zbora, održao ove subote u zagrebačkom hotelu Esplanadi vrvio je uglednim gostima u svečanim toaletama.

Bio je to, između ostalog, prvi izlazak naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović i njenog partnera Tomislava Madžara nakon rođenja prinove, a pozornost su privukla još dva para.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na liječničkom balu
Igor Soban/PIXSELL 

Radi se o predsjedniku Zoranu Milanoviću i njegovoj supruzi Sanji Musić Milanović te ministru Viliju Berošu i njegovoj supruzi Jasminki Beroš.

Predsjednik Milanović i ministar Beroš pojavili su se u tamnim odijelima, jedan s kravatom, drugi s leptir mašnom, a njihove supruge su došle u crnim haljinama.

Sanja Musić Milanović, koja je sa suprugom Zoranom u braku preko 30 godina, nosila je dugu crnu haljinu kojom je istaknula vitak struk, a kosu je s jedne strane podignula dok joj je s druge padala na rame.

Vili Beroš i Jasminka Beroš na liječničkom balu
Igor Soban/PIXSELL 

Supruga Vilija Beroša, Jasminka, koju u javnosti viđamo puno rjeđe, odlučila se za kratku haljinu koja prati liniju tijela s dugim prozirnim rukavima i decentnim ukrasom na ovratniku. Kosu je zalizala u rep, a naglasak je bio na nakitu. Jasminka Beroš nosila je bisernu ogrlicu, sitne viseće naušnice, zlatnu narukvicu i nekoliko upečatljivih prstenova.

Čiji vam se styling više svidio? Recite nam u anketi.

Više fotografija Jasminke Beroš i Sanje Musić Milanović pogledajte u galeriji:

Sanjin Strukić/PIXSELL, Marko Lukunić/PIXSELL Sanja Musić Milanović i Jasminka Beroš