Ove se subote, povodom 150. obljetnice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskog liječničkog zbora, održao prvi Liječnički bal u Hrvatskoj.

U zagrebačkom hotelu Esplanade okupili su se brojni ugledni uzvanici, a među njima se našao i jedan poznati par, koji do svoje privatnosti jako drži te ih rijetko imamo priliku zajedno vidjeti u javnosti. Radi se o dizajnerici Aleksandri Dojčinović i liječniku Tomislavu Madžaru, inače nekadašnjem savjetniku bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tomislav Madžar i Aleksandra Dojčinović
Igor Soban/PIXSELL 

Ovo je prvi izlazak para nakon što su dobili prinovu, kćerkicu koja je na svijet stigla sredinom studenoga prošle godine.

Fotografi su Aleksandru 'uhvatili' s leđa, a stigla je odjevena u crno i, kao i uvijek, tip top sređena, a njen partner je sjedio nasuprot nje u klasičnom odijelu. 

Podsjećamo, da će postati roditelji, Aleksandra i Tomislav otkrili su javnosti krajem lipnja, a takvo dijeljenje privatnih informacija je kod njih prava rijetkost pa se o njihovoj vezi ne zna gotovo ništa.

Aleksandra Dojčinović
HRT Screenshot 

Poznato je da su isprva bili u prijateljskom odnosu, a zatim je to preraslo u ljubav, što su ispočetka skrivali od javnosti. Iako s potvrdom veze nisu izlazili u medije, povremeno su se znali zajedno pojavljivati na javnim događanjima pa se brzo doznalo da su par.

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar  na utakmici s Brazilom
Goran Stanzl/PIXSELL 

'Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan', izjavio je za Večernji list svojedobno Tomislav i to je otprilike sve što je otkrio o svojoj ljubavi s Aleksandrom s kojom je u vezi preko sedam godina.

Više fotografija Aleksandre Dojčinović i Tomislava Madžara pogledajte u galeriji: 

Bojan Zibar, Goran Stanzl/PIXSELL Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar