Večeras će na zagrebačkom Prisavlju, domu HRT-a, biti jako uzbudljivo. Ako ste fanovi Dore i Eurosonga ne moramo puno najavljivati: stigla je finalna večer hrvatskog izbora za pjesmu koja će nas u svibnju ove godine predstavljati u Švedskoj.

Ove će se nedjelje 16 finalista pokušati izboriti za taj nimalo lak, ali prestižan zadatak, a mi smo vas, dragi naši čitatelji, odlučili pitati koji su vaši favoriti i za koga navijate, odnosno tko bi trebao pobijediti.

Neki su se izvođači prilično često spominjali u vašim komentarima, a prednjačili su Baby Lasagna i Damir Kedžo.

'Baby Lasagna, ovi koji pišu Vatra i sl nisu uopće upućeni kakve pjesme prolaze na Eurosongu. Ok je Vatra, ok je Kedžo za naše prilike i preslušavanja na radiju. Ali svi ti radijski pjesmuljci strancima ne ulaze u uho i zaborave ih čim ih čuju’, ‘Ono šta traži Eurosong je nešto u stilu Baby Lasagna, to se moglo vidjeti u prošlim godinama.On jedini, s naše Dore, može parirati ostalim natjecateljima.Naš najbolji vokal na Dori je svakako Kedžo, kojeg obožavam slušati, ali nije za ovakav profil Eurosonga, gdje se više toliko ne gledaju glasovne mogućnosti, već dobar performans znači pobjedu', ‘Eurosong je cirkus. A za cirkus trebaju cirkusanti...znaci Lasagna ili Let 3 ,ostalo ne treba slati i trošiti novce jer nisu to Melodije Hrvatskog Jadrana da se gleda pjesma i vokal!', 'Za Eurosong definitivno Baby Lazanja ali ima još lijepih i kvalitetnih pjesama', ' Meni osobno Kedžo najbolji, ali ići će sigurno Baby Lasagna', 'Damir Kedžo. Jedini vokalno kako treba. Iako pjesma je više radijska ne za Eurosong’, pisali ste nam u komentarima.

Među vašim favoritima našli su se još Vatra, Pavel i Marcela, a neki su nabrajali i njima drage izvođače koji nisu niti nastupali na Dori.

Bilo je i komentara ljudi koji nisu bili zadovoljni niti jednom pjesmom pa su podijelili svoje kritike.

‘Ove godine imamo veeeelike šanse.....biti zadnji!! ‘, ‘Još se liječim od migrene izazvane zavijanjem’, ‘Propast’, ‘Onaj tko je sve to odslušao i ostao normalan ‘, ‘Nitko’, pisali su neki.

Što vi mislite tko će pobijediti na Dori večeras? Recite nam u anketi.