U četvrtak je bila prva polufinalna večer Dore, u finale je prošlo osam pjesama, a među njima i Let 3 s pjesmom 'Baba roga'. Iznenadili su gledatelje jer se s njima na pozornici pojavila i Severina.

Pojavila se na bini i mahala plišanim čekićem. Svi su bili u žutim kostimima s perjem i aludirali su na piliće.

eugen.jpg
HRT 

Mnogi su pisali kako je ovo bilo vraćanje usluge. Naime, Severina je na Eurosongu 2006. nastupala s pjesmom 'Moja štikla', a u spotu su joj plesali upravo Letovci. Severina se, sada, tri dana nakon nastupa, oglasila o cijelom iskustvu na ovogodišnjoj Dori.

'17.02. sam nazvala Mrlu da mu zahvalim za knjigu 'Mrletove priče o niŠČemu', koju mi je na nagradama 'Zlatni Studio' poklonio za mog sina. I tad mi je rekao da idu na Doru. "Kad?", pitam. "U četvrtak, 22.02. Pa ako bi voljela doći…" Bio je to poziv koji se ne odbija. Nitko od moje ekipe nije znao da idem na Doru... Nisam ni ja. Dan poslije, Zigman i ja smo se čuli, jer je radio kostime za njih.

Napravio je kostim i za mene bez ijedne probe. Nazvala sam na dan Dore i moj 'odred za sređivanje' i molila da me dođu spremiti, jer idem na Doru. Svi su se smijali u nevjerici i došli na treći kat HRT-a. U 17.30h dočekala me Pavla i, da nitko ne vidi, vodila me bespućima HRT-a i dovezla nekim teretnim liftom do njih na treći kat. Bilo je to jako slatko', napisala je Severina.

Više fotografija Severine na Dori pogledajte u galeriji:

HRT Severina na Dori