Let 3 ove godine pobrinuo se najveće iznenađenje ovogodišnje Dore - Severinu. Dok je Prlja pjevao, iza njega je golemim plišanim čekićem mahala jedna od najpopularnijih pjevačica regije.

Severina je utjelovila babarogu iz refrena pjesme, iz komentara koji su Letovci ostavili na Instagramu moglo bi postati jasno zašto je mahala čekićem.

'MAJKA PRAVDE', poručili su uz emotikon čekića, sugerirajući da je Severinin čekić simbol onog kojim suci udaraju.

Podsjetimo, dvadesetak dana nakon rješenja Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, došlo je do obrata.

Splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično je ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno'.

Ponovno je odlučeno da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.
Za ovu posljednju sudsku odluku se doznalo na Aleksandrov rođendan.

Podsjetimo, vijest da se maleni Aleksandar vraća ocu 24. je siječnja šokirala mnoge, a Severina se odmah oglasila i poručila da će se boriti 'do zadnje kapi krvi za svoje dijete'. Odluka Vrhovnog suda, kojom je ukinuta presuda Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu, stupila je odmah na snagu, a nije je mogla odgoditi ni žalba pjevačice. Iz presude je vidljivo i kako nitko od vještaka nije ispitan te je izričito zatraženo da se vještaci usmeno saslušaju, navodi Nacional.

Sud je, kako je javno objavljeno, prihvatio zahtjev za revizijom kojeg je podnio Milan Popović. On je ukazao da Županijski sud u Splitu nije usmeno ispitao vještake iako je on to izričito tražio.

Prema odluci Vrhovnog suda je zbog toga došlo do bitne povrede odredaba parničkog postupka. Vijeće Vrhovnog suda smatra kako je propust napravljen upravo u tome što vještaci nisu pozvani na raspravu na Županijskom sudu u Splitu unatoč zahtjevu jedne od stranaka.

'Valja zaključiti, čim je jedna od stranaka zahtijevala da se vještaka usmeno sasluša na raspravi i pri tome određeno navela na koje se okolnosti saslušanje predlaže, neovisno o tome što se prethodno općenito izjasnila da na nalaz i mišljenje vještaka nema primjedbi, došlo je do bitne povrede odredaba parničnog postupka. Zato je drugostupanjska presuda ukinuta i predmet je vraćen Županijskom sudu u Splitu na ponovno suđenje', navodi se u odluci.