Vlado Kalember u velikom je intervju za Story progovorio o odnosu s bivšom suprugom Anom Rucner.

'Naravno da ne zaboravljam njezin rođendan. Nemam joj što olakšavati, Ana je realizirana i sposobna žena. Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistica kojoj je trebao netko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose', rekao je.

Unatoč krahu braka par je ostao u dobrim odnosima, što je čak iznenadilo i sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

'Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora', ispričao je Kalember u intervjuu za Happy FM.

'Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati', dodao je.

Vlado i Ana su se rastali 2014. nakon 8 godina braka, no jedno drugom su i dalje najveća podrška, a zajedno odgajaju sina Dariana.

'U našoj je vezi teoretski došlo do promjena, no moram priznati da je upravo sudstvo ubrzalo te stvari i nije nam dalo vremena da se predomislimo. To je vjerojatno zato što u našem odnosu nije bilo zavrzlama niti neriješenih pitanja. Nas dvoje i dalje se ponašamo kao da smo u braku. Funkcioniramo kao da nam nije jasno da se razvodimo, a isti je bio osjećaj i kad smo se vjenčali', rekao je prije deset godina za Jutarnji list.

Vlado Kalember i Ana Rucner imaju sina Dariana
Instagram 

'Ana je mnogo putovala po svijetu zbog ugovora s Hrvatskom turističkom zajednicom. Ja sam se u tim trenucima uistinu izvještio biti sam s malim djetetom. Naučio sam gotovo sve. Što se tiče Dariana, taj naš raspored na njega nimalo nije utjecao, niti je ikad osjetio našu razdvojenost. Naprosto je uvijek netko od nas dvoje bio s njim, u potpunosti mu posvećen', dodao je.

Da ne zaboravlja Anin rođendan, svjedoče i Vladine objave na društvenim mrežama.

'Sretan rođendan, mama. Ma koliko da ih skupiš, teško me je dostići', čestitao joj je prije četiri godine.

Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina
Story arhiva 

Prije četiri godine rekao je da mu je žao što dobar odnos bivših supružnika nije pravilo, nego iznimka.

'Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka', rekao je za 24 sata.

Rekao je da je dijete najljepše što mu se dogodilo u životu.

'Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost', rekla je.

Story arhiva, Instagram Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina