Ana Rucner za Doček nove godine svirala je u Kini, a sada je na Instagramu otkrila da slobodno vrijeme provodi u društvu svog dečka, bubnjara Marka Duvnjaka.

'Slatki kutak s najboljom kavom u Šangaju', napisala je Rucner ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim dragim.

Ana Rucner i Marko Duvnjak
Instagram 

Inače, Rucner je u vezi s Markom oko tri godine, a u odličnim je odnosima s bivšim suprugom, 30 godina starijim glazbenikom Vladom Kalemberom s kojim ima sina Dariana. Bili su u braku od 2006. do 2014.

Kalember je u odličnim odnosima i s Aninim dečkom Markom te ponekad svi troje zajedno nastupaju. Rucner je o bivšem suprugu je uvijek lijepo govorila, a nekoliko godina nakon razvoda rekla je da će ga uvijek voljeti. I Kalember je jednom prilikom prokomentirao njihov mirni razvod i dobre odnose.

Vlado Kalember, Ana Rucner i Marko Duvnjak nastupaju kao trio
promo 

'Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka’, rekao je za Avaz.ba.

Više fotografija Ane Rucner i Marka Duvnjaka pogledajte u galeriji.

Privatni album, promo Ana Rucner i Marko Duvnjak