Lana Mandarić, 22-godišnja Zagrepčanka, stekla je simpatije javnosti sudjelovanjem u showu 'Superstar'. Sada je pred njom još jedan veliki izazov: Dora, gdje se natječe s pjesmom 'More'. Prvu polufinalnu večer je prošla, a večeras je čeka i veliko finale.

'Sve u svemu, zadovoljna sam svojim nastupom, unatoč tome što se u monitoringu nisam baš najbolje čula, a što je sigurno utjecalo na moju izvedbu. Iskreno, nadala sam se prolasku u finale. Vjerujem da to zaslužujem.

Lana Mandarić
Privatan album 

Publika mi je svojim glasovima dala povjerenje i mogućnost da se u nedjeljnom finalu Dore predstavim svojom prvom autorskom pjesmom. Nadam se dobroj izvedbi', kazala nam je Lana i otkrila planira li nešto mijenjati u svom nastupu, te očekuje li pobjedu.

'Nemam namjeru ništa mijenjati u svom nastupu. Naravno, svaka nova izvedba je nova prilika i posebna je sama po sebi pa se nadam da publiku mogu pozitivno iznenaditi. Svatko od nas mašta o pobjedi. U natjecanju je sve moguće no zbilja se ne opterećujem time. Jedino mi je važno da uspijem prenijeti emociju pjesme u koju zaista vjerujem', zaključila je mlada pjevačica.

Podsjetimo, ove godine održale su se dvije polufinalne večeri, a večeras nas čeka veliko finale. U polufinalima se natjecalo po 12 izvođača, a u finale iz svakog je prošlo po osam izvođača s najviše glasova publike.

Više fotografija s Dore pogledajte u galeriji:

Instagram Dvanaest pjesama bori se za prolazak u finale Dore, a samo osam njih će to poći za rukom.