1. Marko Tolja

Marko Tolja
Jelena Balić 

Marko Tolja dobio je drugo dijete sa suprugom Anom u rujnu ove godine. 'Ti samo pusti se u moje ruke sigurne…', napisao je uz fotografiju stih Olivera Dragojevića, a otkrio je i da je ponovo dobio sinčića i da se maleni zove Niko.

2. Lana Jurčević

Lana Jurčević
Instagram 

Pjevačica Lana Jurčević danas je rodila svoje prvo dijete, kako je ekskluzivno doznao Story. Kako saznajemo, prinova je na svijet stigla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a i Lana i beba su dobro.

3. Iva Šulentić

Iva Šulentić
Instagram 

Domaća voditeljica Iva Šulentić (40) otkrila je da je trudna u veljači ove godine i to u HRT-ovoj emisiji koju vodi. Ta je vijest razveselila mnoge, a nakon što je rodila ovog lipnja, često dijeli slatke trenutke s kćeri. Njezino ime još nije poznato javnosti.

4. Doris Pinčić

Doris Pinčić Guberović
promo 

Doris je 5. rujna rodila svoje treće dijete, kćerkicu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Na porodiljni dopust je otišla prije četiri mjeseca. Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu.

5. Marija Borić Jerneić

Trudna Marija Borić Jerneić na špici
Neva Žganec/Pixsell 

Domaća glumica Marija Borić Jerneić rodila je drugo dijete ove godine u listopadu. Ona i suprug Branimir Jerneić, postali su roditelji malene djevojčice Rite.

6. Fani Stipković

Fani Stipković je 2009. radila intervju s Cristianom Ronaldom u kojem joj je rekao da je lijepa.
Instagram (@fanistipkovic) 

Novinarka Fani Stipković i Fernando Hierro dobili su prvo zajedničko dijete krajem listopada. Novinarka je rodila dječaka u meksičkom gradu Guadalajara. Fani je ovo prvo dijete, a Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju.

'⁣30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom', poručila je voditeljica pored prve fotografije bebe.

7. Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojcinovic.jpg
John Pavlish 

Domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović (42) ovog je mjeseca postala majka. U zagrebačkoj bolnici rodila je prvo dijete. Sretnu vijest su Aleksandra i njezin partner, doktor Tomislav Madžar podijelili s obitelji i prijateljima. Stigla im je djevojčica, a zbog objava na društvenim mrežema nagađa se da se malena zove Dragica.

8. Janica Kostelić

Janica Kostelić 5.jpeg
Marko Prpić/PIXSELL 

Kako je Story ekskluzivno doznao u rujnu ove godine, naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete, a vijest nam je potvdio njezin brat, Ivica. Nakon što smo ga nazvali i čestitali mu, zahvalio nam se. Upitali smo ga kako se Janica osjeća i je li porod prošao u redu, no ljubazno nam je odgovorio da ne želi ništa otkrivati.

9. Eni Jurišić

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić dobili dijete
Robert Gašpert 

U travnju ove godine rodila je pjevačica Eni Jurišić. Ona i njen suprug Vjekoslav Ključarić dobili su svoje prvo dijete, djevojčicu, kojoj su dali ime Elvie.

10. Sara Stanić

Tko je dobio bebu ove godine?
Story 

Glumica koju smo upoznali i zavoljeli kao Marinu u seriji 'Crno-bijeli svijet', prije četiri mjeseca postala je majka preslatkog dječaka, a nama je ekskluzivno otkrila i kako se zove.

'Sve je prošlo super. Rodila sam prije četiri mjeseca prekrasnog dječaka koji se zove Pablo. Dobro se snalazim, on je dobra beba, pa je onda sve lakše. Sve je onako normalno dječje, malo je budan, malo spava, svakako je dobra beba, ne mogu se požaliti', kazala nam je Sara.