Ovan

Tjeskoba se osjeća u ožujskom horoskopu za Ovna. S jedne strane život teče glatko, dok s druge uvijek ima razloga za nemir. Pod Suncem u znaku Riba povećava se osjetljivost, što pozitivno utječe na osobni život. Ovan je odlučan usrećiti svoju drugu polovicu. Romantičan vikend dovest će do potpune obnove veze.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Na poslu je jednostavno nezamjenjiv: čekaju ga važni sastanci, poslovi, novi projekti – mnogo je razloga da se dokaže. No, značajniji pomak u karijeri dogodit će se tek za punog mjeseca u ožujku, kada će biti vidljivi rezultati učinjenog. Kraj ožujka donosi sreću u ljubavi. Ljubavnici koji su se posvađali učinit će prvi korak prema pomirenju. Prema horoskopu za ožujak, Ovnovima se otvara svijet romantike i zadovoljstva. Ako je odnos još uvijek previše nestabilan i krhak, prijeći će u kvalitativno novo stanje.

Bik

Prvi dani ožujka bit će uspješni za karijeru i profesionalne aktivnosti. Bikovi će vjerojatno dobiti ponudu za novu poziciju ili posao iz snova. Za suočavanje s ovim izazovima potrebno je stalno učenje i usavršavanje vještina. Pod utjecajem Venere u Vodenjaku ograničenja gube snagu.

Horoskop za ožujak 2024
Shutterstock 

Bikovi će se potpuno osloboditi i prestati skrivati svoje misli. Možda se rodi ideja o preraspodjeli uloga u obitelji, što će postati kamen spoticanja na putu do sreće. Ne biste trebali šokirati voljene osobe svojom neobičnošću, bolje je odgoditi transformaciju. Kraj ožujka bit će izuzetno dinamičan. Otvaranje perspektive na profesionalnom polju ostavlja bez daha.

Horoskop za ožujak za Bika predviđa veliki posao koji će ga gurnuti na vrh kada je u pitanju njegova karijera. Najvjerojatnije će zbog budućih uspjeha morati provesti vrijeme na putu, ali ne treba brinuti - sve će proći u najboljem redu.

Blizanci

Proljeće budi uspavane osjećaje, a fokus je na osobnom životu. Samci će uroniti u veze, a bračni parovi imat će priliku riješiti nesuglasice. Ovog mjeseca Blizance će pratiti pretjerana emotivnost karakteristična za Sunce u znaku Riba, što može dovesti do stresa. Svi ciljevi u ožujku su ostvarivi ako ih krenete provoditi u vrijeme Punog Mjeseca koji nosi ogromnu kreativnu energiju.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Blizanci će imati uspjeha ne samo na polju karijere, već i u rješavanju dosadnih svakodnevnih problema. Sa stajališta karijere, početak ožujka bit će plodan. Život brzo uzima maha pa ćete se morati prilagoditi ludom ritmu. Ako probleme rješavate korak po korak, moći ćete se suočiti sa svim izazovima i ne zaglaviti u rokovima. Budući da Venera u Vodenjaku daje slobodu i kreativnost, smjele ideje rađat će se jedna za drugom.

Rak

Rakove će u ožujku pratiti optimistično raspoloženje. Uglavnom se odnosi na uspjeh u karijeri: vjerojatne su isplative ponude i obećavajući projekti. Pokazana inicijativa isplatit će se u bliskoj budućnosti. U mjesecu Riba metoda vizualizacije dobro funkcionira, pa će Rakovi moći privući sreću u svoj život. Međutim, snove treba potkrijepiti stvarnim djelima. Sada je važno da se fokusirate na posao jer ne smijete rasipati energiju.

Horoskop za ožujak 2024
Shutterstock 

Pun Mjesec u ožujku donosi mir i spokoj obitelji Rakova. Bit će moguće riješiti sve postojeće nesuglasice, a odnosi će dosegnuti kvalitativno novu razinu. U život će ući proljetno raspoloženje koje će sve okrenuti naglavačke. Ožujski horoskop za Rakove predviđa promjene vezane uz mjesto stanovanja. Događaji će juriti u galopu: slučajne informacije, primamljiva ponuda bivšeg kolege i – koferi su već spakirani.

Lav

Proljetna toplina budi uspavane snage i daje poticaj razvoju. Na valu inspiracije bit će moguće postići dobre rezultate u mnogim područjima života. Promjene raspoloženja mogu biti prepreka na poslu. Budući da Sunce u Ribama karakterizira pesimističan pogled na svijet, Lav će se suočiti s povećanom anksioznošću. Meditacija će vam pomoći vratiti duhovni sklad. Očekuju se iznenađenja na osobnom planu, a s punim Mjesecom život će se dramatično promijeniti.

Lav.jpg
Shutterstock 

Usamljeni Lav vjerovat će u pravu ljubav jer će upoznati svog idealnog partnera. Udvaranje neće biti dugo, a odluka o braku brzo će sazrijeti. Unatoč užurbanosti, život će teći prema jasnom rasporedu. Ne treba se bojati neuspjeha: prvi stidljivi koraci bit će početak velikog svijetlog puta. Posljednji dani ožujka proći će ubrzanim tempom. To će biti najplodonosnije za ljude u svijetu umjetnosti koji mogu vidjeti ljepotu u običnim stvarima.

Djevica

Početak ožujka donosi dobre financijske prilike. Dovršetak započetog posla zahtijevat će napor, ali ništa neće spriječiti provedbu novih ideja. Prema horoskopu za Djevicu, probni koraci u honorarnom poslu pokazat će se uspješnim. S vremenom će te sporedne aktivnosti postati potpuna zamjena za glavni posao.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Entuzijastična ljubav prema životu karakteristična za Veneru u Vodenjaku bit će zarazna. Pod utjecajem pozitivne energije mogu se probuditi novi talenti, a želja za kreativnošću će se povećati. Upoznavanje zanimljivih ljudi vezanih uz umjetnost pridonijet će ostvarenju potencijala ovog znaka. Na poslu se do sredine mjeseca može nakupiti hrpa neodgodivih obaveza. Posipati tuđe glave pepelom i tražiti krivca je promašena taktika, pa ako se ne bacite na posao zasukanih rukava, nećete izbjeći opomenu, piše Elle.rs

Vaga

Proljetna romansa lebdi u horoskopu Vaga za ožujak 2024. Teško ćete se fokusirati na posao, a razmišljat ćete samo o ljubavi.Neočekivani susret s osobom iz prošlosti nije isključen. Ovaj put veza će sigurno funkcionirati. U mjesecu Riba emocionalno stanje Vaga varira od entuzijastičnog do izrazito depresivnog. Za one osjetljive na neravnotežu ova situacija može biti iskušenje, a najbolje rješenje problema je uzbudljivo putovanje.

Horoskop za ožujak 2024
Shutterstock 

Vage su po prirodi pravi poznavatelji ljepote, a s punim Mjesecom u ožujku rastu duhovne potrebe i oštro se osjeća nesavršenost svijeta. Događaji koji slijede početkom ožujka natjerat će vas na razmišljanje o važnim stvarima. Bit će toliko posla da može postati zbunjujuće. Ne treba odustajati, već treba odlučiti kojim ćete redoslijedom izvršavati zadatke i moći ćete se bez puno napora nositi sa svim poteškoćama. Zahvaljujući Veneri u Vodenjaku, koja budi interes za sve neobično, život će biti obojen jarkim bojama.

Škorpion

Pitanja posla i novca previše su nevažna da bi imala presudan utjecaj na život. Vrijeme je da promijenite imidž i obnovite garderobu - to je važnije od svega. U mjesecu Riba financijska situacija se stabilizira. Zahvaljujući intuiciji, Škorpion će moći izbjeći ozbiljne pogreške. Vjerojatan je unosan posao i prihod iz novih izvora.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Ovaj novac možete koristiti za ulaganje. Budući da pun Mjesec u ožujku donosi pozitivno raspoloženje, Škorpion će se moći pokazati sa svoje najbolje strane, a komplimenata neće nedostajati. Horoskop za Škorpiona savjetuje da se uključite u introspekciju kako biste bolje razumjeli svoje želje. Možete početi pisati dnevnik ili se prijaviti za sesiju umjetničke terapije - bilo koje sredstvo je dobro. Budući da Škorpion ima snažnu volju, pod Venerom u Vodenjaku ta kvaliteta još više dolazi do izražaja

Strijelac

Prvi mjesec proljeća bit će vrijeme otkrića prepuno zanimljivih i novih stvari za naučiti. Ako se potrudite, život će se okrenuti na svijetlu stranu. Neukrotivo Sunce u Ribama izaziva sukobljene želje kod Strijelca, tjerajući ga da sumnja u sebe. Stanje neizvjesnosti iscrpljuje i značajno smanjuje radne sposobnosti.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Rutinski zadaci pomoći će vam odvratiti pozornost od iskustava. Osobni život bit će pun lijepih događaja, a pun Mjesec donijet će nezaboravne trenutke sreće. Zaneseni Strijelac podleći će čarima ljubavi, uroniti u bazen strasti. Ovo je sjajna prilika da podignete vezu na višu razinu. Energija će početkom ožujka biti još veća, a posao će ključati. Osjećate da vas sama sudbina gura u pravom smjeru.

Jarac

Život više neće funkcionirati na stari način, potrebno je promijeniti pristup odnosima. Budući da Sunce u Ribama unosi stanje euforije, Jarac je spreman na svaki izazov. Vrijeme je da uspijete u poslu i stvorite profitabilan startup. Istina, sve je to moguće uz pomnu pripremu i naporan rad.

Jarac.jpg
Shutterstock 

Diplomacija će Jarcu otvoriti mnoga vrata i osigurati mu podršku pokrovitelja. Sastanke i pregovore najbolje je održavati za vrijeme Punog Mjeseca u ožujku, jer će to pomoći u izbjegavanju sukoba i jačanju poslovnih odnosa. U prvim danima ožujka bit će puno komunikacije i zanimljivih poznanstava.. Za tvrdoglavog Jarca nema nepremostivih prepreka. Unatoč nježnosti Venere u Vodenjaku, nijedna prilika neće biti propuštena. Zahvaljujući čvrstom stavu, red će prevladati u poslovima.

Vodenjak

Proljeće budi nadu, zaboravlja na tugu i uvrede. Vrijeme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste mogli krenuti dalje. Utjecaj Sunca u Ribama budi želju za uljepšavanjem onoga što se događa. Vodenjaci ne mogu ograničiti svoju maštu, a zahvaljujući stabilnom financijskom položaju moći će ostvariti svoje davne snove. Važno je ne zaboraviti ugoditi voljenima. Vodenjaci će osjetiti olakšanje oslobađajući se tereta iskustava.

Vodenjak.jpg
Shutterstock 

Početkom ožujka bit će moguće izaći iz okvira uobičajenih obveza. Putovanje će donijeti puno zadovoljstva, prtljaga iskustva i znanja značajno će se nadopuniti. Zahvaljujući Veneri u Vodenjaku, harmonija će vladati u duši, a svijet će biti obojen svijetlim bojama. Vodenjak, koji se našao u svom elementu, na život će gledati iz drugog kuta i oslobodit će se negativnih stavova. Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije će automatski započeti.

Riba

Promjenjivo vrijeme može uzrokovati loše raspoloženje, a vjerojatni su i napadi apatije. Za razliku od negativnog, potrebno je razmišljati o nečem dobrom - na primjer, o budućim postignućima. Podrška rodnog elementa pomoći će Ribama da izbjegnu ozbiljne poteškoće. Budući da Sunce u Ribama potiče maštu, možete se pripremiti za uspjeh koristeći metodu vizualizacije. Rezultat će zadovoljiti - proljeće će početi s promjenama.

Horoskop za ožujak 2024
Shutterstock 

Najbolje vrijeme za početak života od nule je pun Mjesec u ožujku, koji utječe na promjenu stava prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe će prestati bježati od stvarnosti, a to će pozitivno utjecati na kvalitetu života. Financijska situacija početkom ožujka omogućit će vam da potrošite više od planiranog. Kako Venera u Vodenjaku pojačava želju za slobodom, Ribe se mogu osjećati nelagodno. Morat će se odreći nekih navika i početi živjeti na novi način. Psihološki trening pomoći će vam da postanete najbolja verzija sebe i postignete sklad.