Poznata ruska astrologinja Tamara Globa otkrila je koji horoskopski znak očekuje jedna od najboljih godina u životu. Tvrdi da njih čeka nevjerojatan niz događaja koji će im ubrzano promijeniti živote na bolje. Astrologinja otkriva da je horoskop za tekuću 2024. godinu posebno naklonjen Lavovima.

Pripadnici ovog znaka napokon će se moći opustiti i u potpunosti uživati ​​u životu. Riješit će dosta financijskih problema, štoviše, sva je prilika da će njihova financijska situacija biti bolja nego ikada. Moguće je da će dobiti neočekivani profit od starog projekta ili zaboravljene investicije, piše Klops.ru. Napredak na polju prihoda bit će najizraženiji u proljeće i ljeto.

Lav horoskop
Shutterstock 

Ova godina će im biti posebno dobra kada je riječ o karijeri; savjet astrologa je da se posvete kreativnim i intelektualnim aktivnostima, te završe sve nedovršene poslove koje su odlagali za budućnost. U proljeće vas očekuje veliki uspjeh ako budete radili s ljudima iz inozemstva.

Lavove očekuje val sreće koji stiže preko prijatelja ili kolega, a koji će ih dovesti do velikih prilika. Iako će Lavovi biti miljenici Svemira tijekom cijele godine, studeni i prosinac bit će vrlo posebni - tada počinju velike promjene koje najavljuju dugoročno dobro razdoblje.Novi posao, nova ljubav, novi interesi – budite spremni na sve i vjerujte u sebe, prenosi Stil.

Tamara Globa savjetuje oprez u prvoj polovici proljeća i u kasnom ljetnom razdoblju - Lavovi se trebaju čuvati krađe automobila ili većeg kvara, a postoji i opasnost od nezgode na cesti.