Sigurno ste u posljednje vrijeme na TikToku naišli na viralnu haljinu iz Zare, koja je postala hit na društvenim mrežama nakon što je jedna tiktokerica pokazala kako joj je 'povećala' dekolte.

Britanska influencerica Sinead Biddlecombe tvrdi da ova jednostavna bijela haljina vizualno povećava grudi, čak za jedan broj. 'Stvarno nisam blagoslovljena u području grudi, ali ova haljina iz Zare me totalno zbunila. Izgleda kao da sam s B košarice prešla na C. Ova haljina ubija', napisala je u opisu TikTok videa.

@sineadbiddlecombe Not only is this dress a SLAY I have now gone from a B cup to a C at least wtf #zara#zaradress♬ Intimidated (feat. H.E.R.) - KAYTRANADA

Nakon što je video osvanuo na platformi, haljina je rasprodana u rekordnom roku, a trenutno se ne može pronaći na stranicama hrvatske Zare. 

Baš zato sam je odlučila probati su sklopu naše nove rubrike STORY FASHION PATROLA, a moj zaključak isplati li je se kupiti i povećava li uistinu grudi za košaricu, pročitajte u nastavku. Napominjemo da ćete u ovoj rubrici naći samo iskrene i objektivne preporuke, a recenzije su iskrene i nisu plaćena reklama.

ZARA / FITTED DRESS WITH TAB/ 29.95 eura

Bijela haljina s remenom.
zara 

Uz duboki V izrez, ova haljina umjesto kragne ima smeđu kopču, koja čini ovu jednostavnu haljinu posebnom.

Zara viralna haljina.
Privatni album 

Upravo ovaj nesvakidašnji detalj čini Zarinu haljinu jedinstvenom i odaje dojam dizajnerskog komada. Iako se kupci često žale na kvalitetu Zarinih materijala, to nije slučaj s ovom haljinom. Ovaj viralni komad napravljen je od kvalitetne rastezljive tkanine, koja naglašava sve atribute.

Haljina nije prozirna, no zbog njezinog dubokog dekoltea morat ćete imati poseban grudnjak ili naljepnice za bradavice. Ako ste hrabriji, haljinu možete nositi i bez grudnjaka, pošto njezin materijal djeluje poput steznika.

Zara viralna haljina.
Privatni album 

Pošto sam visoka 1.75 m, često imam problem da su mi mini haljine prekratke, no to nije slučaj s ovom haljinom iz Zare. Iako haljinu na kraju nisam kupila jer za moj ukus previše otkriva, ako ju ipak odlučite kupiti, sigurno će se svi okretati za vama.

Uzimajući u obzir sve pozitivne i negativne stavke, Zarina viralna haljina zaslužila je ocjenu 5/5.

Iako ova haljina možda nije za svačiji ukus, jasno nam je zašto se rasprodala u rekordnom roku i zaludila društvene mreže.