Već smo stigli do sredine mjeseca rujna, a visoke temperature i dalje nas prate. To znači da je zagrebačka špica sve punija, ali i dalje u ljetnim tonovima uz prizvuke jeseni.

Kao i svakog vikenda, tako je i prošlog naše budno oko, fotograf Robert Gašpert, uhvatio sve zanimljivosti u centru grada.

Jednu prilično ležernu kombinaciju odabrala je i domaća influencerica i manekenka Mia Matić. Suvlasnica brenda kupaćih kostima 'peau' gradom je prošetala u društvu svog četveronožnog ljubimca, preslatke publice Disco koja čak ima i svoj Instagram profil.

Mia Matić na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

Mia je za špicu odabrala bež Jacquemus majicu kratkih rukava i crnu kratku suknjicu, a uskladila ih je s popularnim 'Foam rubber' Prada sandalama čija je cijena oko 700 eura.

Inače, Mia je godinama živjela u inozenstvu prije nego što se vratila u Lijepu Našu. Danas 29-godišnjakinja, modelingom se počela baviti već s 14 godina, a nakon što je upisala Ekonomski fakultet u Zagrebu, dobila je ponudu za posao u Parizu. Odlučila je pauzirati na fakultetu, spakirala je kofere i preselila se u najveću modnu metropolu. Osim u Parizu, živjela je u Londonu i Milanu.

Nakon četiri godine vratila se u Zagreb jer je htjela nastaviti školovanje. Upisala je Rochester Institute of Technology u Zagrebu gdje je i diplomirala 2020. godine. 

Što se sve prošlog vikenda nosilo na špici, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Zagebačka špica 9. rujna 2023. 2. dio