Ovan

Posao: Definitivno nije razdoblje za donošenje važnih odluka, osim ako se ozbiljno ne posavjetujete s nekim tko sada vidi racionalnije i jasnije od vas.
Ljubav: Očekujete dobro raspoloženje na ljubavnom planu od nove simpatije, koja vas na sve načine pokušava osvojiti.
Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i sna.

Bik

Posao: Većina Bikova ovog će petka imati dosta posla, što će se prvenstveno odraziti na energetsko polje. Nema razloga za brigu, u ustaljenom ritmu uspijevate se nositi sa svim izazovima.
Ljubav: Uživate u komunikaciji s osobom koju ste nedavno upoznali. 
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Danas imate sve predispozicije da svoje profesionalne sposobnosti pokažete na djelu. Posebno se ističu kontakti s inozemstvom.
Ljubav: Ovaj dan vam donosi solidnu klimu za sklapanje novih poznanstava i pozitivne ljubavne vibracije, stoga samo naprijed i dobar provod.
Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Vaše poslovne rezultate tijekom ovog petka mogli bi primijetiti i kolege i nadređeni.
Ljubav: Slobodni Rakovi, kontakti sa zanimljivim ljudima mogli bi biti obavijeni velom tajne.
Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije, upozorava Astroputnik.

Lav

Posao: Većina današnjih Lavova mogla bi bez ikakvih prepreka i problema završiti svoje poslovne obveze za ovaj radni tjedan. Ipak, preporučljivo je biti oprezan s ulaganjima jer nije vrijeme za ozbiljnija ulaganja.
Ljubav: Iako su u vašoj blizini nove simpatije, sve je nekako površno. Sačekajte povoljniji trenutak za bolja poznanstva.
Zdravlje: Moguće nesanice.

Djevica

Posao: Ako ne želite previše galame i teških riječi, pokušajte tražiti kompromisna rješenja.
Ljubav: Iskoristite sve svoje zavodničke adute ako vam je stalo da privučete pažnju osobe prema kojoj već neko vrijeme osjećate određenu privlačnost.
Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Pred većinom Vaga je prilično uspješan i opušten dan, da na vrijeme završe sve započete obveze iz prethodnog razdoblja.
Ljubav: Draga osoba kod vas potiče dobro raspoloženje i pozitivne emocije. Iskoristite to maksimalno i uživajte u lijepim zajedničkim trenucima.
Zdravlje: Stres i napetost.

Škorpion

Posao: Tijekom dana za vas nema nepremostivih prepreka, što će rezultirati solidnim rezultatima i boljim raspoloženjem.
Ljubav: Dobro raspoloženje mogli biste začiniti lijepim trenucima sa voljenom osobom. Daj joj nešto lijepo.
Zdravlje: Mogući su respiratorni problemi.

Strijelac

Posao: Nemojte se uzrujavati ako stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni ići ukorak s brojnim razvojem događaja.
Ljubav: Cjelokupna atmosfera na polju ljubavnih odnosa trebala bi biti pretežno opuštena i naklonjena onim članovima koji su željni spojeva, zabava i novih poznanstava. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: S nekim kolegama teško ćete se sporazumjeti, koliko god postoji obostrana volja i trud. Ipak, neke biste dogovore trebali uspješno odraditi uz pomoć iskusnijih.
Ljubav: Ako ste realno odmjerili svoje mogućnosti, nema razloga da ne pokrenete barem jednu inicijativu na ljubavnom planu.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodenjak

Posao: Može se očekivati ​​prilično dinamičan dan, ali bez većih turbulencija na polju profesionalnih aktivnosti za većinu Vodenjaka. Moguće je povećanje financija.
Ljubav: Prilika je da uživate u iskrenim emocijama i pažnji koju dobijate od voljene osobe.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Danas bi se mogle otvoriti neke nove poslovne prilike i uljepšati kraj ovog napornog radnog tjedna.
Ljubav: Nemate pojma koliko je lako doći do kompromisa, ali i doživjeti lijepe zajedničke trenutke. Samo malo truda i situacija će biti bolja.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.