Poznati astrolog Kyle Thomas predviđa da će 'mješoviti asortiman energija' biti prisutan oko ovog punog Mjeseca, koji doseže vrhunac 24. veljače.

Puni Mjeseci imaju astronomsko značenje u kozmičkom svijetu. Slavni astrolog Kyle Thomas kaže da ta razdoblja 'simboliziraju prekretnice, kulminacije, završetke ili buđenja', dok se njegova energija može osjetiti 'tri dana prije i poslije' punog Mjeseca, piše People.

Pun mjesec
Shutterstock 

Pun Mjesec u veljači zrači u horoskopskom znaku Djevice, za koji Thomas — koji je poznat po svojim kozmičkim smjernicama za slavne osobe, poslovne direktore i ugledne utjecajne osobe — kaže da je 'praktičan, utemeljen i učinkovit horoskopski znak'.

Thomas predviđa da će oko ovog punog Mjeseca biti prisutan 'mješoviti asortiman energija'.

'Jedna od najotrežnjujućih i najizazovnijih energija bit će pojačana u ovom trenutku', napominje, dodajući da bi moglo doći do velikih izazova, depresije, prekida i izolacije.

Iako se mogu osjetiti poteškoće, Thomas kaže da će pun Mjesec biti nasuprot Merkura, donoseći 'duboku potrebu za uravnoteženjem uma, emocija i srca'. Dok se Venera i Mars ujedinjuju i plešu s Jupiterom, kaže da bismo također mogli biti 'zapaljeni za romantikom, zadovoljstvom i užitkom'.

4 znaka na udaru

Djevica

Kada je Mjesec u vašem znaku u punom sjaju, važno je ne shvaćati događaje previše osobno jer se može nagomilati niz emotivnih izazova.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Osjećaji poput ljutnje, nervoze i frustracije mogu izazvati emocionalno razočaranje.

Opozicija sa Suncem i Venerom u Ribama dodatno povećava nezadovoljstvo, posebno u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi ili u braku, vaš prag tolerancije bit će na minimumu, dok se psihički nosite s mogućim problemima nesanice zbog nervoze.

Riba

Pod utjecajem Punog Mjeseca u Djevici očekujte osjećaj nezadovoljstva. Vikend koji je pred vama ne bi trebao biti rezerviran za važne aktivnosti, a ako planirate romantični susret, možda bi bilo bolje da ga odgodite.

Riba horoskop
Shutterstock 

Emocionalna napetost može biti visoka, stoga je važno zadržati miran pristup situacijama.

Strijelac

Najveći stres za Strijelce dolazi kroz posao u ovom periodu. Preopterećenost informacijama i zadacima može dovesti do emocionalne iscrpljenosti.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Važno je izbjeći emocionalne kolapse uzrokovane poslovnim pritiscima. Odgađanje važnih poslovnih pregovora za sljedeći tjedan može pomoći u smanjenju stresa.

Blizanci

Pun Mjesec će imati snažan utjecaj na vašu četvrtu kuću, što može uzrokovati gomilu obiteljskih problema. Brige oko jedne osobe u obitelji dodatno će vas opteretiti.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Važno je pronaći ravnotežu između osobnih potreba i podrške obitelji kako bi se prevladali ovi izazovi.

Tko će imati sreće zbog punog Snježnog Mjeseca u Djevici?

Bik

Ako ste slobodni, Thomas predviđa da ćete imati 'izvrsnu priliku' upoznati nekog novog — možda čak i srodnu dušu!

Bik
Shutterstock 

Zakažite spojeve sa zgodnim ljudima u danima koji okružuju ovaj puni Mjesec i mogli biste začas biti na putu prema svojoj sljedećoj ljubavnoj priči. Ako ste u posvećenoj vezi, možete pozitivno iskoristiti energiju ovog punog Mjeseca.

Škorpion

Uzbudljivi događaji, zabave i susreti s prijateljima mogli bi u vama probuditi neku novu energiju i natjerati vas da se potpuno promijenite i počnete zabavljati u životu kako treba.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Mogli biste uživati ​​i u nekom uspjehu koji ste postigli uz mnogo muke i truda, a koji će vam donijeti i novčano zadovoljstvo.