Jedna od izreka kaže da žena bez parfema nikad nije potpuno odjevena, kao i da je miris dodir koji se osjeti na daljinu. Miris je sigurno prvo što osjetimo na čovjeku, steknemo prvi dojam. A još kad nam miris "sjeda" poput druge kože... To je ono što tražimo cijeli život. A takav miris stigao je na tržište. Novi Narciso Rodriguez For her Musc Nude upravo je to. Grli tijelo poput druge kože. Istodobno i senzualan i intiman da ga odmah poželite na sebi. Narciso Rodriguez For her Musc Nude kreirala je parfumerka Sonia Constant. Miris se otvara suptilnom notom ružičastog papra i buketom delikatnih cvjetova, a nastavlja akordom bijelog jasmina. U srcu je nježna damaščanska ruža, koja mu daje senzualnost druge kože. Tu je bogata baza mekih drvenih nota, indonezijskog pačulija i apsoluta tonka zrna obavija kožu ovisničkim tragom. Svi koji su probali složni su - parfem je kao produžetak prirodnog mirisa. A tako je i upakiran. Prozirno staklo, zamagljeno mekim ružičastim tonom, suptilno otkriva opojan miris koji se krije unutra.

FH MUSC NUDE 2024 - Ingredient_Tonka Bean_ RVB_1080x1080px_300dpi.jpg
promo 

Izvrsne note narančina cvijeta, jasmina i ylang-ylanga dodaju cvjetne elemente i upotpunjuju ovu kompoziciju mirisa, posebno kad se stope s kožom. For her Musc Nude parfem je koji ćete obožavati nanositi u slojevima. Kombinacija kože i For her Pure Musca pojačava nijanse ovog mirisa, stvarajući potpuno osoban miris za svakoga tko ga nosi. Osjećat ćete se kao da nosite produžetak svojeg prirodnog mirisa. Bočica, prepoznatljiva po arhitektonskoj i čistoj formi, ovaj put dolazi u nijansama boje kože i suptilno otkriva izvrstan miris.

Francuski model Lola Nicon, muza kolekcije, utjelovljuje delikatnu senzualnost mirisa For her Musc Nude, a legendarni dvojac Inez & Vinoodh ovjekovječio je njezinu ljepotu u portret koji evocira nježnost i senzualnost. Baš kakav je i parfem. Za poželjeti ovog proljeća.

Narciso Rodrigues pobrinuo se i za muškarce. Novim parfemom predstavlja svježe poglavlje u kolekciji For him s Vetiver Muscom, novim aromatičnim mirisom koji nudi bijeg u senzualnu ravnotežu prirode. Inspiriran živopisnim mineralima, bogatim zimzelenim šumama i mirisnim drvetom, miris uravnotežuje bogatu ljepotu vetivera s aromatičnim srcem mošusa i senzualnim tonovima.

- Muški Vetiver Musc novo je poglavlje koje razvija kolekciju za njega prema osjetljivijoj muškosti, stvorenoj novim cvjetnim, aromatičnim i mineralnim aspektima - kaže Mathilde Bijaoui, proslavljena parfumerica koja je radila s Narcisom Rodriguezom na parfemu. Za Vetiver Musc kaže da je elegantan, čist i autentičan.

NH VETIVER MUSC 2024 - Ingredient_Geranium Musc Vetiver_CMJN_3000x3000px_300dpi (1).jpg
promo 

Miris se otvara jakim začinskim gornjim notama, zelenim mahunama kardamoma, koji naglašava topli muškatni oraščić i prerađeno eterično ulje čempresa. Ovo se razvija kako bi otkrilo fuziju legendarnog mošusa s aromatičnim cvjetovima geranija burbona, eteričnog ulja lavande i esencije crvenih morskih algi. Postupno se širi do tople cedrovine, pačulija i bogatog zemljanog vetivera. Ipak, tu su dvije herojske note, vetiver i mošus, koje se međusobno dopunjuju. Tu je i uporaba prirodnih sastojaka, koji donose pravu autentičnost.

- Vetiver i mošus dva su stupa mirisa - kaže Mathilde Bijaoui. Vetiver može imati nježnu stranu, koja se savršeno povezuje sa srcem mošusa, a mošus ima kvalitetne teksture koje dopunjuju drvenastu stranu vetivera.

For him Vetiver Musc uveo je i novu svježu paletu, koja prelazi iz tamnoplavih nijansi kolekcije Bleu Noir u živopisnu svjetlozelenu.

- Novi Narciso Rodriguez For her Musc Nude možete pronaći u bočicama od 30 ml (78 €), 50 ml (117 €) i 100 ml (154 €)

- Muški Vetiver Musc prodaje se u pakiranjima od 50 ml (85 €) i 100 ml (120 €)