Frizure koje su trenutno u trendu idealne su i za žene u tridesetima i one u pedesetima, a njihov ključni adut je to što vizualno pomlađuju lice i čine da se osjećate sjajno u svojoj koži.

Vremena kada se za žene u pedesetima mislilo da su 'na kraju života' su srećom davno iza nas. Svi se slažemo da godine nisu granica za postizanje onoga što želite, bilo da se radi o promjeni frizure, vjenčanju, modnom izričaju… ili bilo čemu drugom.

Sve je više 50-godišnjakinja koje nas ne prestaju oduševljavati svojim mladenačkim duhom i stilom na kojem bi im pozavidjele i mlađe.

No, ovaj put fokus će nam biti na frizuri jer znate i sami - možete biti bez šminke, ili u najobičnijoj trenirci... ako vam je kosa tip-top, tako ćete se osjećati i izgledati za klasu bolje.

Svojedobno su kritičari ljepote smatrali da žene u određenim godinama ne bi trebale imati dugu kosu, već pixie stilove, eventualno bob ili 'tetka' frizuru. Sijeda kosa također ne mora biti standard, osim ako to ne odaberete, piše Stil. 

Srećom, vremena su se promijenila pa ljepotice u pedesetima danas žive svoju drugu mladost, izgledaju i osjećaju se sjajno uz prijedloge frizura koje djeluju bolje od botoksa jer će vas momentalno pomladiti.

Lagano valoviti bob

Bob sa zavjesama šiške

Elegantna punđa