Koliko puta vam se dogodilo da ste online vidjeli neki odjevni komad koji je izgledao savršeno, no kad ste ga isprobali u kabini niste mogli vjerovati da je to ista stvar? Kratka anketa u redakciji pokazala je da se to dogodilo svakoj od nas - i to ne jednom.

STORY FASHION PATROLA naša je nova rubrika - umjesto vas isprobat ćemo odjeću najpopularnijih high street brendova te iskreno i objektivno napisati bismo li je kupile, a dat ćemo i prijedloge kako se neki komad može nositi i s čim kombinirati. Preporučit ćemo samo stvari koje su nam se zaista svidjele, a naše recenzije su iskrene i nisu plaćena reklama.

Za početak jedan klasik

Lepršave košulje više nisu rezervirane samo za ljeto, već se mogu nositi cijelu godinu. Puno high street trgovina u ponudi sadrži niz svilenih i satenskih komada kojima ne možemo odoljeti, a TikTok je apsolutno poludio za košuljom iz Zarine nove kolekcije, zbog čega je ona brzo postala hit komad.

Baš zato sam je morala probati, a moj zaključak isplati li je se kupiti pročitajte u nastavku.

ZARA / Satenska košulja s mašnama / 19.95 eura

Zara hit bluza.
zara 

Nakon što sam ovu košulju vidjela i previše puta na TikToku, uputila sam se u najbližu Zaru te je odlučila isprobati.

Uz duboki V izrez, ova košulja umjesto gumba ima vezice koje se mogu vezati u ukrasne mašnice.

Isprobali smo Zarinu hit košulju.
privatna arhiv 

Upravo ovaj nesvakidašnji detalj čini Zarinu košulju jedinstvenom i odaje dojam dizajnerskog komada.Iako se kupci često žale na kvalitetu Zarinih materijala, to nije slučaj s ovom košuljom. Ovaj viralni komad napravljen je od kvalitetnog satena, ugodan je na koži te dolazi i u crnoj varijanti.

Isprobali smo viralnu Zarinu košulju.
privatna arhiv 

Glavna mana ove košulje jest činjenica da se ne može nositi sa standardnim grudnjakom. Ja sam nosila naljepnice za bradavice, zbog koji sam uočila još jedan problem, a to je prozirnost košulje.

Zara viralna košulja.
privatni arhiv 

Košulja nije skroz prozirna, no zbog laganog materijala i svijetle boje, morat ćete imati poseban grudnjak nude ili bijele boje – bez čipke!

Uzimajući u obzir sve pozitivne i negativne stavke, Zarina satenska košulja zaslužila je ocjenu 4/5.

Kako je bijela košulja klasik, predviđamo da će u budućnosti ova košulja postati jedan od onih Zarinih kultnih komada.