Nakon nekoliko tmurnih, kišnih i hladnih dana, vratilo nam se toplo i sunčano vrijeme, a to se itekako osjetilo na zagrebačkoj špici.

Protekle subote špica je 'gorjela', a među brojnim trendsettericama koje su prošetale svoje modne kombinacije, našla su se i neka poznata lica.

Bio je tamo i Storyjev fotograf Robert Gašpert koji je i ovaj put imao težak zadatak izabrati najbolje odjevne kombinacije među onima koje su pokazale naše ljubiteljice mode.

Za oko nam je zapela dama u stylish jakni za prijelazno vrijeme koju je kombinirala s dugom crnom suknjom visokog struka.

Dama na špici u bomber jakni
Robert Gašpert 

Radi se o sivoj bomber jakni koja podsjeća za Zarin skraćeni model, a kombinacijom s uskom suknjom istaknula je vitki struk. Uz to je nosila crne čizme špičastog vrha i crnu torbicu, a oči je sakrila iza sunčanih naočala.

Podsjećamo, bomber jakne su svoj veliki povratak doživjele proteklih sezona, a da će biti apsolutni hit protekle jeseni bilo je jasno čim su bomberice u svoje kolekcije uvrstili poznati modni brendovi kao što su Givenchy, Stine Goya i Loewe.

Robert Gašpert Dama na špici u bomber jakni

Iako su mnogima omiljene oversize verzije, najpopularniji su kraći modeli kakav je odabrala i naša špicerica.

Ove chic bomber jakne izvrstan su odabir za prijelazno razdoblje i lako će se uklopiti u najrazličitije kombinacije - od elegantnih do onih casual.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Špica 27.1.2024.

Robert Gašpert Street style

Robert Gašpert Street style