May 1st Festival na Zrću već treću godinu za redom otvara sezonu na najboljoj party plaži u Hrvatskoj. S obzirom na to su dosadašnja izdanja ovog festivala bila rasprodana, ne čudi što su u Noa Beach Clubu odlučili da May 1st Festival, koji redovito nudi odličan domaći i regionalni line up, postane tradicija!

Ove se godine festival održava od 03. do 05. svibnja i na Zrće stižu Severina, Nucci i Sajfer!

Otvorenje je rezervirano za Severinu, dan poslije na stage se penju Nucci i Sajfer, a festival završava s već dobro poznatim BBQ partyem u Noa Beach Clubu! Osim uživanja u glazbi, za sve posjetitelje u ponudi je standardno dobar i šarolik izbor zabave – prekrasna Zrće plaža, tirkizno more, prve zrake sunca i prva preplanulost, vrhunska gastro ponuda, teretana za one koji ne žele propuštati raspored za ljetnu formu, a tu je i opcija rentanja eko skutera u Noa Glamping resortu za otkrivanje ljepota otoka Paga.

Zrće Severina
promo 

“May 1st Festival krenuo je prije tri godine kao dobra nova ideja, a sad je već zaživio kao must have za otvorenje sezone. Domaći i regionalni izvođači, kompletna ponuda plaže i uvod u sezonu festivala i partya. Glamping resort nam je već rasprodan, smještaja još ima u našim apartmanima s bazenom i hotelu Olea. Odlično je vidjeti da tek ulazimo u travanj, a da nam stižu gosti iz cijele regije i da ovaj festival tako dobro kotira među publikom. Veselimo se sezoni 2024., imamo na rasporedu puno odličnih festivala i bogatu ponudu za naše posjetitelje“, poručuju iz Noa Beach Cluba.

Uz glavne artiste, na May 1st Festivalu koji traje od 03. do 05. svibnja, za dobru atmosferu bit će zaduženi i resident DJ-evi Noa Beach Cluba – Noide, Lorenzo, Restart i Monks!

U ponudi su regular festivalske ulaznice po cijeni od 25 €, zatim VIP po cijeni od 33 €, a na BBQ Party imate ulaz za samo 10 € s uključenim ručkom. Za dolazak na festival se ne morate brinuti, u ponudi su i povratne autobusne karte. Poseban doživljaj su i VIP stolovi, koji također brzo nestaju, pa ne propustite provjeriti kakav je to VIP service Noa Beach Cluba, koji je prepoznat u svijetu.

Zrće Severina
promo 

Sve informacije o ulaznicama i prijevozu možete pronaći na linku.

Što se smještaja tiče u ponudi imaju još apartmane s bazenom i bez kao i smještaj u Hotelu Olea, a jedna od opcija su svakako i paketi već od 47 € po osobi koji uključuju festivalsku ulaznicu i smještaj (dvije noći), a u paket možete ako želite dodati još i prijevoz i BBQ party.

Najljepše more i zalasci, privatni bazeni, bijeli separei, hrpa sadržaja, vrhunska gastronomska ponuda, najneobičniji otok vrijedan istraživanja i povoljne cijene u predsezoni opis su May 1st Festivala, Noa Beach Cluba i Zrća. Sve su ovo i više nego dovoljni razlozi da prvi vikend u svibnju rezervirate za „hrvatsku Ibizu“.

Iako je to sve i više nego dovoljan poziv da početkom svibnja stignete na Zrće, za vas imamo fantastičnu ponudu - Story vam osigurava popust od 10 posto na ulaznice! Popust vrijedi za May 1 st Festival, ali i za BBQ party zadnjeg dana festivala.

Do popusta ćete doći vrlo lako, pri kupnji ulaznica koristite kod STORY10.

Osim na ulaznice, čitatelji Storyja imaju popust od 5 posto na pakete koji uključuju ulaznice i smještaj. Kod za popust je STORY5.