Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obilježila je 15 godina otkako je Hrvatska ušla u NATO savez. Kolinda je podijelila fotografiju sa svečanog događaja, a za ovu prigodu odabrala je crveni sako i ogrlicu iste boje.

'Prije točno 15 godina imala sam čast kao hrvatska veleposlanica u SAD-u položiti hrvatski instrument ratifikacije Sjevernoatlantskog ugovora, čime je Hrvatska postala članicom NATO-a. Nakon obrane naše slobode, RH je time dugoročno ojačala svoju sigurnost u savezu demokracija', napisala je uz fotografiju.

Fotografijom je oduševila brojne pratitelje, a može se vidjeti da je Kolinda od tada poprilično promijenila imidž. Naime, u to doba bila je prepoznatljiva po preplanulom tenu, a mnogi su primijetili i da je tada nosila poludugu kosu.

Inače, Kolinda se dosta fizički promijenila otkako je prestala biti predsjednica, a najviše u oči upada njen mladolik izgled i vidno vitkija linija koju je stesala uz pomoć liposukcijske dijete.

Kolinda Grabar Kitarović u Bolu na Braču
Instagram 

Podsjećamo, Kolinda je uskrsne blagdane provela u gradu Lavovu u Ukrajini, a svojim brojnim pratiteljima na Instagramu tada je i čestitala Uskrs.

Sretan i blagoslovljen Uskrs iz jednog mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo! Nemojmo nikad zaboraviti kakav je blagoslov živjeti u miru. Čuvajmo ga i budimo zahvalni svima koji ga čuvaju za nas’, poručila je.

Христос Воскрес’, dodala je na ukrajinskom.

Više fotografija bivše predsjednice pogledajte u galeriji:

BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA, Facebook Kolinda Grabar Kitarović