Princ Harry (39) i njegova supruga Meghan Markle (42) producirat će još dvije Netflixove serije. Vijest je to koja je zatekla mnoge jer su pomislili kako će ponovno iznositi tajne informacije o britanskoj kraljevskoj obitelji, baš kao što su to učinili u dokumentarcu 'Harry & Meghan' 2022.

Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj na Invictus igrama
Ultrecht Robin/ABACA/ Abaca Press/Profimedia 

Čini se da to ovoga puta neće biti slučaj. Serije će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, otkrili su iz spomenutog streaming servisa. 

Riječ je o projektima i ugovorima koji su dogovoreni od strane Netflixa i Archewell Productions, tvrtke koju su 2020. osnovali Meghan i Harry. Bio je to njihov prvi poslovni podvig nakon što su u siječnju 2020. napustili Veliku Britaniju i odstupili s dužnosti. 

Meghan Markle i princ Harry su primili nagradu za borbu protiv rasizma
Profimedia 

Jedna serija će se vrtjeti oko kulinarstva, vrtlarstva i prijateljstva, a Meghan je izvršna producentica. Druga serije će pratiti američko polo prvenstvo na Floridi, a izvršni producenti su i Meghan i princ. 

Iz Netflixa su rekli kako će naslovi serija i datumi izlaska biti najavljeni na vrijeme, vjerojatno u sljedećim mjesecima. 

Više fotografija princa Harryja i Meghan pogledajte u galeriji: 

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji