Princ Harry i Meghan Markle navodno su iz medija saznali za Kateinu dijagnozu raka tek nakon što je u emotivnoj poruci otkrila da prima 'preventivnu' kemoterapiju.

Vjeruje se da su Harry i Meghan tada 'privatno' kontaktirali princa i princezu od Walesa, a kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od njih zato što im se 'ne može vjerovati', prenosi The Sun.

Kate Middleton se želi pomiriti s Meghan Markle
Profimedia 

Sada je otkriveno da je Meghan prije 10 dana čitala priče bolesnoj djeci, no fotografije su objavljene tek jučer.

Vojvotkinja od Sussexa posjetila je bolnicu u Los Angelesu samo nekoliko sati prije nego što je princeza od Walesa objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

S obzirom na to da su fotografije čekale na objavu 10 dana, čini se da je Meghan iz poštovanja prema Kate, bez obzira u koliko su lošim odnosima, odlučila pričekati sa svim.

Odnosi između braće i šogorica su zategnuti, a William i Harry gotovo uopće ne komuniciraju. Harry i Meghan odmah su po objavi Kateine dijagnoze izdali priopćenje u kojem su joj poželjeli brzo ozdravljenje.

Meghan Markle iskazala poštovanje prema Kate
Profimedia 

'Želimo zdravlje i oporavak Kate i obitelji i nadamo se da će to moći učiniti privatno i u miru', objavili su Harry i Meghan u izjavi.

Inače, Harry i Meghan su od 2020. godine u lošim odnosima s budućim kraljem i kraljicom te su ih u međuvremenu optužili za suradnju s tabloidima. Harry je brata u knjizi optužio da ga je fizički napao zbog Meghan, a Meghanin prijatelj Omid Scobie je Kate Middleton optužio za rasizam.

Meghan Markle iskazala poštovanje prema Kate
Profimedia 

Podsjetimo, Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.

Više fotografija Kate Middleton prije dijagnoze pogledajte u galeriji: