S obzirom na to da se princeza od Walesa, Kate Middleton (42), mjesecima nije pojavljivala u javnosti, krenule su priče zašto je nestala. Šuškalo se kako ne izlazi jer je William bio nevjeran i ima ljubavnicu - Sarah Rose Hanbury (40).

Sarah Rose Hanbury
James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia 

Iako je ona preko svojih odvjetnika 16. ožujka rekla kako su priče u potpunosti neistinite, sad su na društvenim mrežama ponovno krenule glasine kako je Kate s priznanjem da ima rak samo htjela odagnati priče o prevari. Strani mediji tvrde da je na Dan zaljubljenih u veljači 2023. William bio s Rose. Valentinovo su proveli skupa na romantičnoj večeri u jednom luksuznom talijanskom restoranu u Londonu.

kate middleton, rose hanbury
Stephen Pond / PA Images / Profimedia 

William joj je navodno kupio bisernu ogrlicu. O aferi se piše već godinama, ali dosad nije bilo dokaza da je princ bio nevjeran svojoj Kate. 

Hanbury je jasno dala do znanja da želi biti isključena iz ljubavnog trokuta u koji je upletena s princem Williamom i Kate Middleton. Negirala je i priče kako je princeza od Walesa nestala iz javnosti zbog toga što je doznala da su Sarah Rose i princ imali vrlo blizak odnos. 

Više o ljubavnici princa Williama pogledajte u galeriji: 

James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia, Profimedia Markiza je bliska s princem Williamom, a bila je i gost na njegovu vjenčanju s Kate Middleton