Bivša HRT-ova novinarka Karmela Vukov-Colić prisjetila se emisije o domoljubnim skladbama koju je vodila 1991. pa podijelila fotografiju s dragim kolegom.

'Šalje mi dragi prijatelj link na - ne znam kad emitiranu - emisiju o domoljubnim skladbama. Onu koja govori o vremenima ponosa i slave. Vremenima u kojima smo bili mladi, prelijepi i odvažni. Ludo hrabri. Ako niste, pogledajte je. Pjesme i tako znate napamet. (PS. Dragi podmorničaru, naše vrijeme, naše minute)', napisala je.

Inače, omiljena voditeljica napustila je HRT prije pet godina, a u ožujku 2022. godine napravila je potpuni zaokret u karijeri i postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

'Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti', rekla je za Story.hr jednom prilikom Karmela.

Karmela Vukov Colić u Italiji
Instagram 

Podsjećamo, Karmela se tijekom gostovanja u podcastu 'Ženska strana' voditeljice Marijane Perinić prisjetila svog odlaska s televizije i priznala je da joj se razmišljanje danas potpuno promijenilo u odnosu na nekada.

'Ja kada sam dala otkaz, imala sam 50 godina i mislila sam si: 'Ja sam dvije trećine svog života proživjela, imam još jednu, ako sam sretna, nešto malo više od toga'. Pa ja više ne dam budalašima, dvije trećine života su mi budale odnijele. Ja više ne dam tim različitim budalašima, pijavicama da me razvlače kako hoće. Kad to osvijestite, onda mislim da sve dođe na svoje mjesto', ispričala je Karmela.

Više fotografija 

Instagram, Story Karmela Vukov Colić