Bivša HRT-ova novinarka, Karmela Vukov Colić, godinama je bila jedna od najuspješnijih domaćih voditeljica, no u posljednje se vrijeme okrenula potpuno drugačijem biznisu.

Naime, kao velika ljubiteljica putovanja spojila je ugodno s korisnim pa je u ožujku 2022. godine napravila potpuni zaokret u karijeri i postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

Karmela Vukov Colić u Italiji
Instagram 

'Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti', rekla je za Story.hr jednom prilikom Karmela.

Karmela je nedavno gostovala u podcastu 'Ženska strana' voditeljice Marijane Perinić i progovorila o lekcijama koje je naučila u životu. Prisjetila se svog odlaska s televizije i priznala je da joj se razmišljenje danas potpuno promijenilo u odnosu na nekada.

Karmela Vukov Colić
Instagram 

'Ja kada sam dala otkaz, imala sam 50 godina i mislila sam si: 'Ja sam dvije trećine svog života proživjela, imam još jednu, ako sam sretna, nešto malo više od toga'. Pa ja više ne dam budalašima, dvije trećine života su mi budale odnijele. Ja više ne dam tim različitim budalašima, pijavicama da me razvlače kako hoće. Kad to osvijestite, onda mislim da sve dođe na svoje mjesto', ispričala je Karmela.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Privatni album karmela vukov colić