Bivši košarkaš Dino Rađau braku je sa suprugom Viktorijom od 2001. godine, a zajedno imaju dva sina. Međutim, Dino iza sebe ima brak i s bivšom košarkašicom Željanom s kojom ima sina Duju.

Nekadašnja NBA zvijezda o bivšoj supruzi ima samo riječi hvale, a jednom prilikom joj je napisao i posvetu na društvenim mrežama. Istaknuo je da je Solinjanka izuzetno utjecala na njegov uspjeh i da se puno žrtovavala kako bi Dino uspio. Evo što je još bivši košarkaš napisao:

Dino Rađa sa ženama.jpg
Facebook 

'Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U cijeloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vremena izlaziti van, dosta nas međusobno smo se simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19, a ona 19-20 godina.

Vjenčali smo se '90. prije moga odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kaštila - 70 ljudi, između ostalih, pjevao nam je i Oliver. Kao prijatelj, a ne kao bend zadužen za muziku. Poslije Rima bila je sa mnom u Bostonu sve četiri godine. Ja sam u to doba bio skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdje. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jesti u određeno vrijeme da se može spavati što više i odmarati. Uloga žene u životu sportaša previše se gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose.

Viktorija Rađa i Dino Rađa su u braku od 2001.
Instagram 

Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo ljeti, jer su pripreme trajale po 4-5 mjeseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tad bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije - naš Duje, koji je uvijek bio u prvome planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače, obje moje žene su rođene 7. srpnja pa recite da ne znam gađati', napisao je Rađa na društvenoj mreži.