U jeku je nova sezona emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', koja iz nedjelje u nedjelju zabavalja gledatelje ispred malih ekrana. Novi voditeljski par su Igor Mešin i glumac Filip Detelić.

Iako je Mešin već bio voditelj i član žirija istoimenog showa, gledatelje je zaintrigirao novi voditelj koji nije toliko poznat javnosti. Filip je hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac iz Velike Gorice i član je zagrebačkog kazališta Kerempuh. Akademiju dramske umjetnosti završio je 2013. godine.

Tvoje lice zvuči poznato
Nova TV 

Filip je nedavno gostovao u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' i ispričao malo više o sebi i svom zdravlju.

'35 mi je godina. Okej sam. Igram nogomet. I više bih ja, svaki dan, ali zbog obveza je to svedeno na jednom tjedno, možda! Kad imam predstave ili gostovanja ne mogu to ni jednom tjedno, ali trudim se da bude bar jednom tjedno', rekao je Filip te otkrio da je ranije vodio bitku s kilogramima.

Detelić
Davor Visnjic/PIXSELL 

'Visok sam jedno metar i 80 cm, znam da jesam, a težak pa imam 82, 83 kile. Bio sam u toj strašnoj fazi kad je bilo 95 čak. Joj, kad sam se vidio, mislim da smo snimali neku seriju, vidio sam se na televiziji i rekao sam, e sad je dosta! I kad sam pukao potpuno? Kad sam morao uzeti zrak za zavezati tenisicu. E sad nema više, ovo više nikad', ispričao je.

U galeriji pogledajte voditelje i žiri showa 'Tvoje lice zvuči poznato' tijekom godina:

Nova TV Show su dosad vodili Igor Mešin, Frano Ridjan, Maja Šuput...