Gledatelje je oduševila vijest da se nakon kratke pauze na male ekrane uskoro vraća zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Show su 2021. vodili Maja Šuput i Frano Ridjan, no sada to više neće biti slučaj. Novi voditeljski par su Igor Mešin i glumac Filip Detelić.

Tko je Filip Detelić, novi voditelj Tvoje lice zvuči poznato?
Nova TV 

Iako je Mešin već bio voditelj i član žirija istoimenog showa, gledatelje je sada zaintrigirao novi voditelj koji nije toliko poznat javnosti.

Inače, Filip je hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac iz Velike Gorice i član je zagrebačkog kazališta Kerempuh. Akademiju dramske umjetnosti završio je 2013.

Tko je Filip Detelić, novi voditelj Tvoje lice zvuči poznato?
Story 

Prije četiri godine je dobio nagradu hrvatskog glumišta za najbolju sporednu mušku ulogu u predstavi 'Gruntovčani'. Glumio je u filmu 'ZG80', kao i u seriji 'Crno-bijeli svijet'.

Simpatični glumac nedavno je otkrio kako ljudi reagiraju i po kojoj ulozi ga prepoznaju u javnosti.

Filip Detelić.
Marko Lukunić/PIXELL 

'Kada me vide, najčešće viču proste citate iz filma. Prepoznaju me uglavnom mlađe generacije, posebno nakon tog filma o koroni i viču Buba, Bubica', rekao je glumac za HRT-ovu 'Špicu'.

U istom intervjuu, otkrio je i svoju novogodišnju želju i koji su mu prioriteti za ovu godinu.

'Bliži se završetak moje borbe s ovisnostima pa bih si poželio da živim zdravije i da mi zdravlje bude prioritet', zaključio je Filip.

Inače, poznati su i članovi žirija nove sezone, a to su Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić.

'Napokon je i official. Bit će ovo ekstra dobra sezona', pisali su oduševljeno pratitelji. Na Novoj TV od 26. veljače počinje emitiranje novog kviza pod nazivom 'Joker'. Prikazivat će se nekoliko puta tjedno, a vodit će ga Frano Ridjan.

Više fotografija voditelja showa pogledajte u galeriji:

Nova TV Show su dosad vodili Igor Mešin, Frano Ridjan, Maja Šuput...