Mila Elegović gostovala je u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' gdje je promovorila svoju knjigu 'Vrabica Hrabrica'. Priča je to o hrabrosti, pravednosti, suprotstavljanju zlu i zauzimanju za sebe u ritmičnim i pamtljivim stihovima.

Mila je za tu prigodu odjenula usku plavu haljinu, koja je savršeno istaknula njezinu vitku liniju. Mnogi obožavatelji pitaju se kako uspjeva održati vitku liniju u šestom desetljeću, a atraktivna Mila je u nedavnom intervju za Story.hr otkrila da se i dalje drži svoje čuvene izjave: 'Ne jedem što želim od 25. godine.'

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', rekla je tada.

O 53-godišnjoj glumici često se piše u kontekstu 'zgodne žene'. Takve sintagme i naslovi joj ne smetaju, dapače, Mila je ponosna što se, i u šestom desetljeću, može pohvaliti izgledom na kojem bi joj pozavidjele mnoge upola mlađe žene.

Mila Elegović može se pohvaliti zavidnom linijom.
Instagram 

'Ne smeta me to jer znam da baš i nema puno žena koje se mogu time pohvaliti. Također, uvijek se nadam da će netko tko to čita pomisliti: 'Aha, mogu i ja'. Puno je lakše raditi kada nemaš 300 kila više, pokretljiviji si, imaš više energije. Na kraju krajeva, javna osoba bi i trebala odašiljati neku poruku i dobro je ako je ta poruka pozitivna' ističe Mila.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Instagram Mila Elegović