Pjevač i kazališni glumac Đani Stipaničev gostovao je u Special Happy Showu i to u svom najležernijem i opuštenijem izdanju, kakvog ga uistinu rijetko viđamo.

Slušateljima Happy FM-a je otkrio da je nakon više od dvadeset godina 'pokupio' diplomu s fakulteta, kako je zaveo suprugu, ali i s kime je sve razmjenjivao poljupce...

Đani Stipaničev ljubio je mnoge ljepotice.
Happy FM 

Šarmantni Dalmatinac suprugu Nelli osvojio je na tribunjskim Magarećim trkama prije osamnaest godina. Tribunj je ostao njihova ljetna oaza, a mirni obiteljski život sa dvije kćeri vode u Samoboru. Otkrio je da je zbog poslao ljubio mnoge domaće ljepotice i da li je njegova supruga ljubomorna.

'Puno, puno pusa sam podijelio na daskama, od kolegice Renate Sabljak, Sandre Bagarić, Mile Elegović, Danijele Pintarić, Vande Winter - to je sve prošlo kroz moje ždrijelo', pohvalio se uz smješak.

Inače, vrsni pjevač ima diplomu Prirodoslovno matematičkog fakulteta, smjer biologija, ali prevagnula je ljubav prema glazbi

'Ja sam profesor biologije kojeg je život odveo u svim smjerovima osim biologije koju sam pošteno završio i nakon 24 godine nedavno sam podigao diplomu jer sam imao nastup na PMF-u. Rekli su - evo ti tvoj tuljac da i tvoja djeca znaju da si fakultetlija… Bilo je uvik danas ću, sutra ću, ali birtija mi je draža, druženje, šetanje po samoborskim šumama.'

Iako je trenutačno na dijeti izgledom se ne zamara previše. Za sebe kaže da je rustikalni Dalmatinac koji se depilira za potrebe uloga, ali želi ostariti prirodno, bez estetskih zahvata. Nije ni od tetovaža, a što se tiče poroka otkrio je:

Đani Stipaničev ljubio je Sandru Bagarić
Story 

'Ne pušim, a za pijenje - tu bi se dalo štogod prozborit, ja sam piva, gemišt, bevanda tip, pelinkovac mi je od žestica jedino što pijem', rekao je pjevač

Podsjetimo, Đani je prije par godina primljen u zagrebačku Kliniku za plućne bolesti Jordanovac, a razlog je upala pluća. Pjevač je o ovoj nesretnoj situaciji obavijestio videozapisom na Facebook stranici Četiri tenora, a viješću je zabrinuo javnost i rastužio obožavatelje. 

Đani Stipaničev ljubio je Sandru Bagarić
Story 

'Dragi moji svi, volio bih da se javljam s nekog ljepšeg mjesta, ali upala pluća je za ljude. Završio sam na najboljem mjestu za to, na Jordanovcu u Zagrebu. Ovim putem zahvaljujem svim liječnicima i osoblju koji me drže kao kap vode na dlanu, tetoše me i brinu za mene na najbolji mogući način. Zato se nadam da ću ubrzo izaći odavde, i to zdraviji i normalniji nego što sam bio prije ulaska u bolnicu', ispričao je u videu, a njegovi obožavatelji izrazili su mu želje za brzim oporavkom.