Glumica Mila Elegović (53) pozirala je u bikiniju i pokazala fantastičnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene. Fotografiju je podijelila na svom Instagram profilu i prikupila veliki broj pozitivnih reakcija, a mnogi ne mogu vjerovati da glumica ima 53 godine.

O 53-godišnjoj glumici često se piše u kontekstu 'zgodne žene'. Takve sintagme i naslovi joj ne smetaju, dapače, Mila je na njih ponosna, što nam je nedavno i potvrdila u intervjuu.

Mila Elegović
Instagram 

'Ne smeta me to jer znam da baš i nema puno žena koje se mogu time pohvaliti. Također, uvijek se nadam da će netko tko to čita pomisliti: 'Aha, mogu i ja'. Puno je lakše raditi kada nemaš 300 kila više, pokretljiviji si, imaš više energije. Na kraju krajeva, javna osoba bi i trebala odašiljati neku poruku i dobro je ako je ta poruka pozitivna' ističe Mila.

Pamtimo njezinu čuvenu izjavu: 'Ne jedem što želim od 25. godine', pa smo ju pitali je li i dalje toliko rigorozna po pitanju prehrane.

Mila Elegović pozirala u bikiniju
Story 

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', priznala nam je Mila.