Na trećoj večeri modne platforme Atelier koja se održala na Zagrebačkom Velesajmu pojavile su se brojne poznate osobe.

Među njima se našla i Mila Elegović, jedna od najpoznatijih i najomiljenijih domaćih glumica.

Mila Elegović u bijelom kaputu na Atelieru
Marko Lukunic/PIXSELL 

Odlučila se za elegantnu kombinaciju, bijeli dugački kaput i klasične crne salonke te crnu torbicu.

Glumicu rijetko vidimo u javnosti, a sada je sa širokim osmijehom pozirala na modnom događaju pa ne sumnjamo da se odlično provela.

Podsjetimo, Mila je u lipnju proslavila svoj 52. rođendan, a s godinama sve bolje izgleda.

Mila Elegović ima 52 godine
Robert Gašpert 

Detalji njezine glumačke karijere poznati su javnosti, ali svoj ljubavni život vješto skriva. Glumica se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre.

Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju.

Koliko su bliski nakon rastave, pokazali su i 2020. poslije potresa, koji je pogodio Zagreb kada je Mila uselila u stan k svom bivšem suprugu.

Mila Elegović bila je u braku s Ivanom Balićem Cobrom
Robert Gašpert 

'To je inače stan mog bivšeg supruga kojem sam se ja preselila da bih mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim', rekla je tada za IN magazin.

'S time da sam ja s njim jako puno radila, i on je jako puno toga učinio za moju karijeru, tako da je to jedna kreativna duhovna simbioza koja nije neuobičajena među umjetnicima, samo ljudi to ne žele govoriti. I normalno je da uvijek pomognem svom bivšem suprugu kad mu to treba', dodala je glumica.

Mila Elegović skriva svoj ljubavni život
Story 

Poslije razvoda od fotografa tek je bilo poznata da Mila ljubi arhitekta Rizaha Hadžimustafića. Prije nekoliko mjeseci je otkrila da je slobodna.

'Pa trenutno da! Trenutno sam ono što se kaže između brakova', našalila se ovog siječnja u razgovoru za IN magazin. Otkrila je i kakav njen idealni muškarac mora biti.

'Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca, a biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan, ja to volim reći svojim kolegama u kazalištu, kad muškarac postane bivša bitanga onda mi je to zanimljivo', ispričala je Mila koja je priznala da se htjela ostvariti u ulozi majke.

Mila Elegović htjela se ostvariti u ulozi majke
Filip Hofer 

'Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga', rekla je glumica.