Jedna od najpoznatijih i omiljenih domaćih glumica, Mila Elegović slavi 52. rođendan.

Mia s godinama sve bolje izgleda, a dok su detalji njezine glumačke karijere poznati, dobro sakriva svoj ljubavni život. Glumica se 2006. razvela od 28 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre.

Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima pa tako i poslovno surađuju.

Mila Elegović dobro krije privatni život
Filip Hofer 

Koliko su bliski nakon rastave, pokazali su i 2020. poslije potresa, koji je pogodio Zagreb kada je Mila uselila u stan k svom bivšem suprugu.

'To je inače stan mog bivšeg supruga kojem sam se ja preselila da bih mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim', rekla je tada za IN magazin.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

'S time da sam ja s njim jako puno radila, i on je jako puno toga učinio za moju karijeru, tako da je to jedna kreativna duhovna simbioza koja nije neuobičajena među umjetnicima, samo ljudi to ne žele govoriti. I normalno je da uvijek pomognem svom bivšem suprugu kad mu to treba', dodala je glumica.

Poslije razvoda od fotografa tek je bilo poznata da Mila ljubi arhitekta Rizaha Hadžimustafića. Prije nekoliko mjeseci je otkrila da je slobodna.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra razveli su se
Robert Gašpert 

'Pa trenutno da! Trenutno sam ono što se kaže između brakova', našalila se ovog siječnja u razgovoru za IN magazin. Otkrila je i kakav njen idealni muškarac mora biti.

'Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca, a biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan, ja to volim reći svojim kolegama u kazalištu, kad muškarac postane bivša bitanga onda mi je to zanimljivo', ispričala je Mila koja je priznala da se htjela ostvariti u ulozi majke.

Mila Elegović otkrila je da je slobodna
Robert Gašpert 

'Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga', rekla je glumica.