Na ovogodišnjoj Dori, koja se održava ove subote u Opatiji, nastupit će 14 izvođača koji će se boriti za odlazak na Eurosong u Torino. Među njima je i glumica i pjevačica Mila Elegović.

S pjesmom 'Ljubav' na pozornicu će izaći prva, ali možda završi posljednja. Naime, na stranici eurovisionworld.com obožavatelji natjecanja mogu birati svog favorita, a na posljednjem mjestu nalazi se upravo Mila.

Glumica i pjevačica je u prosincu prošle godine rekla da nije mislila da će joj pjesma proći u finale. Otkrila je i da je na prijavu za Doru potpuno zaboravila.

MIla Elegović skoro se zaboravila prijaviti na Doru
Story 

'Zvao me moj dobri prijatelj Ivica Skoko i rekao da šiva haljinu za nastup na Dori. Meni ništa nije bilo jasno, a onda mi je on objasnio da su objavili imena kandidata te da sam ja među njima', rekla je Mila za 24 sata te dodala da je pjesma rezultat suradnje s glazbenikom Brunom Krajcarom.

'Imala sam s njim koncerte ljetos i tada mi je rekao da mu je pala na pamet pjesma koju bi ja mogla otpjevati. Drugačija je od onoga što se inače može čuti tamo. Nemam nikakva očekivanja, ali stvarno se veselim nastupu. Predivna scena, publika, pjevanje pa svjetla i suradnici raduje me cijela ta atmosfera.'

Zdenka Kovačiček na kladionicama je predzadnja
Zeljko Hladika/PIXSELL 

Na predzadnjem mjestu prema kladionicama nalazi se Zdenka Kovačiček. Ona će s pjesmom 'Stay on the bright side' na Dori nastupiti peta. 'Nisam očekivala da će mi netko ponuditi pjesmu s kojom bih mogla nastupiti, slično kao i prije dvije godine. Želja mi je poslati poruku u ova teška vremena, a to vjerujem da će svima dobro doći', rekla je Zdenka.

Dodala je da se veseli nastupu. 'Ovo je predivna pjesma, govori o tome da će sve biti u redu. Ja vjerujem u ovu pjesmu, jer da nije tako, ne bi niti pomišljala nastupati', rekla je Kovačiček za 24sata te zaključila da je najvažnije sudjelovati i kako se nada da će biti bolja od četvrtog mjesta iz 2020.