Jedna od najpoznatijih domaćih glumica, Mila Elegović (51) oduvijek je dobro sakrivala svoj privatni život.

Iza sebe ima razvod, koji su finaliziran 2006., s 28 godina starijim fotografom Ivanom Balićem Cobrom. Bili su u braku 11 godina, a ostali su u dobrim odnosima pa tako i poslovno surađuju.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra su bili u braku 11 godina
Robert Gašpert 

Koliko su bliski nakon rastave, pokazali su i 2020. poslije potresa, koji je pogodio Zagreb kada je Mila uselila u stan k svom bivšem suprugu.

'To je inače stan mog bivšeg supruga kojem sam se ja preselila da bih mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim', rekla je tada za IN magazin.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra su se razveli 2006.
Robert Gašpert 

'S time da sam ja s njim jako puno radila, i on je jako puno toga učinio za moju karijeru, tako da je to jedna kreativna duhovna simbioza koja nije neuobičajena među umjetnicima, samo ljudi to ne žele govoriti. I normalno je da uvijek pomognem svom bivšem suprugu kad mu to treba', dodala je glumica.

Mila Elegović na špici
Filip Hofer 

Inače, nakon što se razvela od fotografa, znalo se tek da samo za njezinu vezu s arhitektom Rizahom Hadžimustafićem. Nije poznato ni ljubi li koga trenutno samozatajna Mila.